Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στην 53χρονη που δολοφονήθηκε άγρια χθες το πρωί.

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται στις 11.00 το πρωί η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη η κηδεία της οποίας θα τελεστεί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. Η οικογένεια της είναι σοκαρισμένη και δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα από το χθεσινό φονικό και το γεγονός ότι η 53χρονη έφυγε από την ζωή τόσο άδικα και τόσο νέα. 

Το κατάστημα που ανήκε στην κόρη της και τον σύντροφο της, παρέμεινε χθες και σήμερα κλειστό ενώ αρκετός κόσμος έσπευσε στο σημείο για να αφήσει ένα λουλούδι και να παρηγορήσει τους συγγενείς της Μαρίνας που παρέμεναν αμίλητοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Την ίδια ώρα ο 60χρονος δράστης, έχει εμφανιστεί μετανιωμένος για την ειδεχθή πράξη του ενώ μέχρι και σήμερα δεν ήθελε νομική υπεράσπιση.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όταν συνελήφθη δεν προέβαλε καθόλου αντίσταση ενώ φαινόταν… “χαμένος”.

Ακόμα και χθες το βράδυ όταν μετά από αρκετές ώρες προσπάθησαν να του αποσπάσουν κάποια κουβέντα, εκείνος εμφανίστηκε μετανιωμένος και δεν ζήτησε δικηγόρο.

Στους Αστυνομικούς προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο ίδιος δεν φαινόταν να έχει συναίσθηση του περιβάλλοντος και αρκετές φορές ξεσπούσε σε λυγμούς. 

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook