Ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνάντηση που είχε χθες το βράδυ (12/10) με νέους στο Γάζι του νομού Ηρακλείου.

 Δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ζητάμε από τους νέους σήμερα να περάσουν στο προσκήνιο των εξελίξεων και να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα. Να αγωνιστούμε μαζί και να δουλέψουμε για να χτίσουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης που θα στηρίζεται πάνω στην αξιοκρατία, την εργατικότητα, την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους». 

 
Ο κ. Αυγενάκης απευθυνόμενος στο νεανικό του ακροατήριο, επισήμανε: «Οι πολιτικές τη Νέας Δημοκρατίας απευθύνονται στη νέα γενιά. Οι θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θέλουμε να δημιουργήσουμε, απευθύνονται πρωτίστως στη νέα γενιά. Οι τολμηρές αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην εκπαίδευση, ξεκινώντας από το σχολείο και καταλήγοντας μετά στα πανεπιστήμια, απευθύνονται στη νέα γενιά. Οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στη δια βίου μάθηση και στην κατάρτιση, έτσι ώστε η νέα γενιά να προσαρμόζεται συνέχεια στις ανάγκες μίας αγοράς εργασίας που μεταβάλλεται συνέχεια, απευθύνονται στη νέα γενιά. Η εξοικείωση της χώρας και η δυνατότητά της να κάνει το νέο, μεγάλο ψηφιακό άλμα, έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένη και να παρακολουθεί από κοντά τις τεράστιες τεχνολογικές εξελίξεις, απευθύνονται πρωτίστως στη νέα γενιά».
Η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με νέους είναι μια ακόμη πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει ο Γραμματέας της ΝΔ στο Ν. Ηρακλείου και σε όλη την Ελλάδα. Ανοιχτή συζήτηση, χωρίς πρωτόκολλα, για την επικαιρότητα, το μέλλον των νέων, αλλά και πως φαντάζονται  τη δική τους συμμετοχή στα κοινά.
Όπως υπογράμμισε, κλείνοντας,  ο κ. Αυγενάκης: «Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε στην ΝΔ, θέλει τους νέους, συμπαραστάτες και πρωταγωνιστές. Δημιουργούς και εμπνευστές. Καινοτόμους και τολμηρούς. Αποφασιστικούς και μπροστάρηδες. Δεν μπορεί να υπάρξει όραμα και ελπίδα χωρίς νέο αίμα. Κάθε τι παλιό έχει ανάγκη από ανανέωση και, η νέα γενιά σήμερα πρέπει να αποτελέσει την μαγιά για την ανανέωση αυτή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook