Μετά από τις διαμαρτυρίες και τα ατυχήματα που προκλήθηκαν σε επισκέπτες του ενετικού λιμένα των Χανίων εξ αιτίας του σπασμένου πλακόστρωτου, ο Δήμος ή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων (δεν έχει σημασία) αποφάσισαν πως πρέπει να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Όμως, φαίνεται πως το θέμα αντιμετωπίστηκε με πλήρη προχειρότητα και με την «λογική» του μπαλώματος.

Έτσι πήραν κάποιες πλάκες που βρήκαν και τις τοποθέτησαν θεωρώντας ότι «έκαναν δουλειά».

Μόνο που οι πλάκες αυτές δεν έχουν την παραμικρή σχέση με εκείνες που υπάρχουν στο υπόλοιπο πλακόστρωτο  και το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες του κ. Γιάννη Καλιτσάκη.

Μάλιστα ο ίδιος σχολιάζει: «Η δημοτική αρχή τον Χανίων μόνο για το τάβλι είναι. Την μία χάνει ζαριές με τα αποθεματικά του δήμου και τώρα το γύρισε στο σκάκι.. Κοιτάξτε τι έβαλε στις σπασμένες πλάκες στο λιμάνι.. Ότι περισσεύει βάζουν.»

Κατά τα άλλα η δημοτική αρχή (και το δημοτικό λιμενικό ταμείο)  κόπτονται για να μπει μια τάξη σε ότι αφορά στην εικόνα που εμφανίζει το ενετικό λιμάνι, η «βιτρίνα» της πόλης των Χανίων.

(Σ.Σ. Και μην πει κανείς πως αυτές βρήκαν και τις έβαλαν για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα, γιατί όπως βρήκαν τις ολόλευκες έτσι θα μπορούσαν να βρουν και τις άλλες)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook