Συνοδεία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, ο Περιφερειάρχης Κρήτης ξεναγήθηκε στους χώρους Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης από το έργο που μπαίνει στο τελικό στάδιο για την περάτωση του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης επισκέφτηκε το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου όπου και ξεναγήθηκε στους χώρους από τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ Μηνά Καπετανάκη.

Στην τοποθέτηση του, μετά το τέλος της ξενάγησης, ο Σταύρος Αρναουτάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το έργο κάνοντας λόγοο για ένα πραγματικό στολίδι - όχι μόνο για το Ηράκλειο αλλά για ολόκληρη την Κρήτη.

Οι κύριοι Αρναουτάκης και Λαμπρινός ξεναγήθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης που έδειξε στους Σταύρο Αρναουτάκη, Βασίλη Λαμπρινό την εξέλιξη των έργων τονίζοντας τους πως το Πολιτιστικό Κέντρο θα είναι σε θέση να ξεκινήσει την λειτουργία του στις αρχές του 2019.