Ανθρωποκυνηγητό στην Τζόρτζια των ΗΠΑ για τον βάνδαλο του ιστορικού μνημείου

Η αστυνομία της πόλης Σαβάνα στην Τζόρτζια αναζητά με λύσσα αυτόν που έβαλε πλαστικά μάτια στο άγαλμα του ξακουστού στρατηγού των επαναστατών Nathanael Greene στον πόλεμο της αμερικανικής ανεξαρτησίας.

Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες των κοινωνικών μέσων γέλασαν με την εικόνα, η αστυνομία της πόλης μας λέει πως το θέμα δεν είναι για γέλια, μιλώντας για «ειδεχθές έγκλημα» και υποσχόμενη πως θα φέρει τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όλη η πόλη ασχολείται πια με αυτό και ο δήμος έσπευσε να γράψει στη σελίδα του στο Facebook: «Μπορεί να μοιάζει αστείο, αλλά το να βλάπτεις τα ιστορικά μνημεία μας και τη δημόσια περιουσία δεν είναι αστείο θέμα, είναι έγκλημα».

Ο κόσμος συνέχισε βέβαια να σπάει πλάκα, ρωτώντας ας πούμε αν έχει εμπλακεί και το FBI στην υπόθεση!

Η εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος Bianca Johnson δήλωσε πάντως πως το έχουν πάρει πολύ πατριωτικά το θέμα και ελέγχουν τώρα το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για ίχνη.

Ζητώντας και τη συνδρομή του κόσμου, μιας και για την πολιτεία ο στρατηγός δεν είναι μικρό πράγμα, όντας ο άνθρωπος που απελευθέρωσε την Τζόρτζια από τις βρετανικές δυνάμεις…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook