Ένα μέρος στα Χανιά που προσφέρει θεραπείες 100% φυσικές στοχευμένες στις ανάγκες σας

Από την πρώτη στιγμή που κάποιος θα περάσει την πόρτα του Chania Old Port Apivita Spa, θα νοιώσει μια πρωτόγνωρη αίσθηση γαλήνης να ξεδιπλώνεται σε έναν χώρο γεμάτο αρμονία και αρώματα.

Είναι σαν ένα μικρό… κρησφύγετο ευεξίας στην καρδιά των Χανίων, στο ενετικό λιμάνι, στο οποίο καθένας έχει τη δυνατότητα να προστρέξει για να βιώσει μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης με εξισορρόπηση σώματος, πνεύματος και ψυχής.

Οι θεραπείες του Chania Old Port Apivita Spa, έχουν στόχο την ολιστική αντιμετώπιση του ατόμου, μέσα από θεραπείες προσώπου και σώματος με προϊόντα της Apivita που χαρακτηρίζονται για τον συνδυασμό 100% φυσικής σύνθεσης και λεπτής υφής.

Στην ίδια τη φύση κρύβονται οι θεραπείες και οι απαντήσεις και η Apivita, αξιοποιεί αυτά τα εργαλεία στα προϊόντα της.

Μάλιστα, χθες και σήμερα η εμπειρία της Apivita Spa ταξίδεψε από την Αθήνα στα Χανιά. Η trainer της ομάδας εκπαίδευσης της Apivita, Τζίνα Κόνιαρη, βρέθηκε στον μοναδικό αυτό χώρο ευεξίας του Chania Old Port Apivita Spa στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, στην Εισοδίων και Καραολή και Δημητρίου, για να μας μυήσει στα μυστικά της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς και αρμονίας.

Όπως ανέφερε η κα Κόνιαρη, η φύση είναι το κλειδί στις θεραπείες που παρέχονται με προϊόντα που περιέχουν τους θησαυρούς της ελληνικής χλωρίδας. Μάλιστα γίνεται χρήση ακόμα και εξαιρετικών κρητικών φυτών όπως το δίκταμο και η μαλοτήρα

Τζίνα Κόνιαρη, trainer της ομάδας εκπαίδευσης της Apivita

«Εδώ και αρκετά χρόνια η Apivita έχει κάνει βήματα στον τομέα των spa. Συνεργαζόμαστε με ξενοδοχεία 5 αστέρων γιατί έχουμε πολύ ωραία προϊόντα professional που είναι μόνο για τις καμπίνες των ξενοδοχείων και χώρους spa όπως το Chania Old Port Apivita Spa στα Χανιά και την ίδια στιγμή έχουμε και δικές μας θεραπείες. Έχουμε καταπληκτικές face και body treatments, τα οποία όταν τα κάνει μια κυρία ή ένας κύριος νοιώθει άμεσα ευεξία. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στα Χανιά, να το γνωρίσει ο κόσμος.

Όλοι γνωρίζουν την Apivita και τα προϊόντα της που αγγίζουν στο 100% φυσική σύνθεση και αυτό σε συνδυασμό με καλές υφές. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα μέσω προηγμένης τεχνολογίας να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να συνδυάσουμε την ποιότητα με πολύ καλές 100% φυσικές συνθέσεις με λεπτές υφές, χωρίς χημικά συστατικά. Η φύση είναι ένα δώρο από τον Θεό και μέσω αυτής μας δίνει όλα τα “κλειδιά του”.

Η φύση είναι ο βασικός πυλώνας της Apivita η οποία ξεκίνησε πριν 39 χρόνια, με βάση την αγάπη των ιδρυτών σε τρεις θεμελιώδεις φιλοσοφίες.

Η πρώτη είναι η αγάπη για τα υψηλής βιολογικής αξίας προϊόντα της μέλισσας.

Η δεύτερη είναι η αγάπη για τον ελληνικό μας θησαυρό, χρησιμοποιούμε πολλά βότανα κυρίως από Κρήτη όπως το δίκταμο που είναι καταπληκτικό. Να σας πω μάλιστα, ότι για να φτιαχτεί μια κρέμα θέλει το στερεό και το υγρό στοιχείο. Εμείς δεν βάζουμε νερό αλλά εκχύλισμα μαλοτήρας, που είναι ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά.

Η τρίτη είναι η προσήλωση στη φιλοσοφία του Ιπποκράτη που έλεγε ότι τον άνθρωπο πρέπει να τον αντιμετωπίζεις και να τον θεραπεύεις σαν οντότητα. Η θεραπεία θα πρέπει να είναι ολιστική, μέσα και έξω.

Χρησιμοποιούμε τη δύναμη του φυτού, το αιθέριο έλαιο. Όταν έχουμε εντάσεις θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα μπουκαλάκι με αιθέριο έλαιο λεβάντας, να κάνουμε εισπνοή εκπνοή και να χαλαρώσουμε. Αν θέλουμε συγκέντρωση μυαλό για διάβασμα και οποιαδήποτε πνευματική εργασία, χρησιμοποιούμε βασιλικό. Έχουμε πάρα πολλά καθαρά αιθέρια έλαια τα οποία χρησιμοποιούμε και στην κρέμα μας. Στα βαζάκια μας θα βρεις τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη, αιθέρια έλαια, την πλούσια ελληνική χλωρίδα και τουλάχιστον ένα, συνήθως είναι περισσότερα, υψηλής βιολογικής αξίας προϊόν της μέλισσας, η πρόπολη ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, η γύρη ιδανική για τις γυναίκες, ο βασιλικός πολτός η τέλεια τροφή για το δέρμα μας, το κερί με μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και το μέλι.»

Στο Chania Old Port Apivita Spa προσφέρονται θεραπείες σώματος και προσώπου αλλά και εξαιρετικά μασάζ, όπως τόνισε η κα Κόνιαρη:

«Κάναμε ένα βήμα παραπάνω και δημιουργήσαμε τέλειες θεραπείες τροφής και αναζωογόνησης για το δέρμα. Καλύπτουμε τα πάντα, πρόσωπο και σώμα. Όλες μας οι θεραπείες βασίζονται στη μεσογειακή διατροφή. Έχουμε εξαιρετικές μάσκες όπως η τελευταία μας, η pumpkin – κολοκύθα, την οποία έχουμε εμπλουτίσει με τζίντζερ και λεμόνι, έχουμε μάσκα φραγκόσυκο, το κρίταμο κά. Όλα αυτά έχουν υπέροχες ιδιότητες. 

Ως προς το spa έχουμε θεραπείες 30΄, 50΄, 60′ και άνω των 60 λεπτών. Πέρα από τις θεραπείες του προσώπου και του σώματος έχουμε επίσης καταπληκτικά μασάζ τα οποία γίνονται με λάδι κρύας έκθλιψης από ελιά, από αμύγδαλο, που έχουμε εμπλουτίσει με αιθέρια έλαια. Ο πελάτης επιλέγει το detox, το relax ή το energy, αναλόγως με το τι θέλει να βιώσει.

Δεν προσφέρουμε σκέτο μασάζ. Αλλά θεραπείες. Για τις θεραπείες πρέπει να έχεις ακριβή γνώση των προϊόντων και να προσφέρεις στοχευμένη υπηρεσία στον πελάτη βάσει των αναγκών του.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook