Με μια ειρωνική ανάρτηση, οι Φυλές του πάρκου πραγματοποιούν ανοικτή συνέλευση σήμερα το απόγευμα συνεχίζοντας τον αγώνα για την αξιοποίηση του.

Πριν από λίγες ημέρες, συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου πετσόκοψαν τα δέντρα που βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από αρκετούς πολίτες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Φυλών του Πάρκου

Καθόλα έτοιμος ο δήμος για το έργο στο πάρκο!

Την Παρασκευή που μας πέρασε, ο δήμαρχος Ηρακλείου δήλωσε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τοπικού σταθμού, ότι ο δήμος είναι καθόλα έτοιμος να υλοποιήσει το έργο στο πάρκο και ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις εντός αυτής της βδομάδας 

Εμείς από την πλευράς μας θέλουμε να είμαστε επίσης καθόλα έτοιμοι αν και όταν αρχίσει να υλοποιείται αυτό το έργο, ειδικά μετά τη σημερινή εικόνα που αντικρίσαμε στην πλατεία Ελευθερίας, μια ακόμα υπενθύμιση του πως εννοεί ο δήμος την περιβαλλοντική αναβάθμιση.

Καλούμε όσους και όσες ενδιαφέρονται για την υπεράσπιση του πάρκου Γεωργιάδη, να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 17 Οκτώβρη στις 7 το απόγευμα στο πάρκο, για να συνδιαμορφώσουμε τα επόμενα βήματα του αγώνα μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook