Σε… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών φιλοδοξούσε να μετατρέψει τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου ο 27χρονος αλλοδαπός

Σε… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών φιλοδοξούσε να μετατρέψει τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα ένας 27χρονος αλλοδαπός έγκλειστος, ο οποίος μετήχθη από άλλο σωφρονιστικό κατάστημα έχοντας στις αποσκευές του δυο μπουκάλια από σαμπουάν που είχαν μέσα ουσίες για κάθε γούστο!

Ατλυχησε, όμως, γιατί κάποιος “σφύριξε” στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών τι σκόπευε να κάνει και τον περίμεναν με… ανοιχτές αγκάλες κατά την άφιξή του στη φυλακή. Μόλις άνοιξαν τα μπουκάλια με το σαμπουάν, βρήκαν μέσα μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 2,5 γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 14 γραμμαρίων και 33 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 74 γραμμαρίων!

Τα σαμπουάν με το περιεχόμενό τους κατασχέθηκαν και ο νεαρός φυλακισμένος που συνελήφθη ξανά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς προμηθεύτηκε τις ουσίες και γιατί δεν ελέγχθηκε πριν από τη μεταγωγή του στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook