Απίθανες ατάκες για την προκλητική εμφάνιση της Jayla

Με… φόρα έχει μπει η νέα παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, η Jayla η οποία και τη δεύτερη μέρα στο My Style Rocks πραγματοποίησε μία άκρως αποκαλυπτική (προκλητική την χαρακτήρισε ο Στέλιος Κουδουνάρης) εμφάνιση. Μάλιστα, το τοπάκι της έμοιαζε σα να δίνει μάχη για να μη γίνουν τα «αποκαλυπτήρια», κάτι που σχολίασαν όλοι.

«Είναι στο όριο. Κάποιος που σε βλέπει… οι άντρες θα χαρούνε. Εγώ νιώθω ότι θα πεταχτούν όλα έξω. Έτσι και σκιστεί το κορδονάκι, καταστροφή. Καταστροφή. Δηλαδή θα ανοίξει», σχολίασε η Μπέτυ Μαγγίρα για το αραχνούφαντο και μικροσκοπικό το της παίκτριας.

Το κόνσεπτ της εμφάνισής της ήταν μία έξοδος για φαγητό σε εστιατόριο του Ντουμπάι. Αλλά το ντύσιμο, μόνο για Ντουμπάι δεν ήταν.  «Αυτά τα ρούχα ούτε σε νησί δε μπορείς να τα βάλεις. Να τα βάλεις σε ένα νησί να χορεύεις οριεντάλ. Σε εστιατόριο έχεις πάει γενικότερα; Και θα πήγαινες έτσι με αυτή την μπλούζα που σου πέφτει; Περπάταγες και το κράταγες. Αυτό είναι πολύ προκλητικό για παντού. Είναι πάρα πολύ ανοιχτό. Δεν πας πουθενά έτσι», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος από την άλλη, προσπάθησε να της εξηγήσει πώς τα κορίτσια στο My Style Rocks καλούνται να δείξουν στον κόσμο πώς να ντύνεται και όχι πώς να… γδύνεται!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook