Από σήμερα η ανανεωμένη κεντρική σελίδα μας – Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας και συνεχίζουμε με γνώμονα τον στόχο για ακόμα καλύτερη ενημέρωση

Με ανανεωμένη σχεδίαση εμφανίζεται από σήμερα η κεντρική σελίδα του Flashnews.gr, με σκοπό την προβολή ενός ακόμα πιο πλούσιου και ευρέου φάσματος ειδήσεων από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο νέος σχεδιασμός προσαρμόστηκε στα μεγέθη και τις φόρμες που επιτάσσει το σύγχρονο web design. Στα κεντρικά θέματα στην αρχή της σελίδας θα υπάρχουν όλες οι σημαντικές ειδήσεις της ημέρας. 

Επιπλέον στο κέντρο δημιουργήθηκε μία νέα ενότητα στην οποία από σήμερα θα μπορείτε να διαβάζετε τα θέματα και τις ειδήσεις που κάνουν τη μεγαλύτερη αίσθηση και είναι δημοφιλή στο αναγνωστικό κοινό. 

Για μία ακόμα χρονιά οι αναγνώστες εκτοξεύουν στα ύψη το ενημερωτικό site που εμπιστεύονται σχεδόν 8 χρόνια. 

Το λανσάρισμα της ανανεωμένης κεντρικής σελίδας μας, συνοδεύει και μία ευχάριστη για όλους του συντελεστές του site εξέλιξη την οποία οφείλουν στην εμπιστοσύνη και το υψηλό κριτήριό σας.

Το Flashnews..gr ξεπέρασε τους τελευταίους μήνες τον αριθμό των 500.000 μοναδικών αναγνωστών κατατάσσοντάς το για μία ακόμα φορά στα μεγαλύτερα ενημερωτικά portal της Ελλάδας (και όπως φαίνεται και το μεγαλύτερο στην Κρήτη), με ειδησεογραφία από την περιφέρεια. 

Συγκεκριμένα τον Ιούνιο οι μοναδικοί αναγνώστες, που αποτελούν το βασικό δείγμα της δυναμικής ενός site, ξεπέρασαν τους 514.000, τον Ιούλιο έφτασαν τους 503.000, ενώ τον Αύγουστο τους 499.000, στοιχείο που δείχνει ότι οι Κρητικοί εντός και εκτός του νησιού, αλλά και αναγνώστες από άλλες περιοχές της Ελλάδας, εμπιστεύονται το Flashnews.gr για την ενημέρωση τους σε τοπικά θέματα της Κρήτης.

Η πιστότητα και η εγκυρότητα των στοιχείων αυτών, κρίνεται καθημερινά και επιβεβαιώνεται  από τις μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του site, το εμπιστεύτηκαν για τη διαφημιστική τους προβολή οι μεγαλύτερες τοπικές, εθνικές, και πολυεθνικές εταιρείες, αλλά και οι μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες της χώρας. 

Η σταθερή ανανέωση της συνεργασίας των μεγάλων διαφημιζόμενων εταιρειών με το site αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο καθώς υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη τους στην αξιοπιστία του Flashnews.gr και των στοιχείων που παρουσιάζει, την ίδια ώρα που στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά υπάρχουν τρόποι να προσθέσεις ψεύτικα κλικ (pageviews) που προέρχονται από εταιρείες με έδρα την Κίνα και την Ινδία, φαινόμενο που διαπιστώσαμε ότι συμβαίνει και στο νησί μας

Το Flashnews.gr από τον 2ο χρόνο λειτουργίας έγινε δεκτό, μετά από αξιολόγηση στο IAB Hellas, τον κατεξοχήν φορέα του Ελληνικού Διαδικτύου, μέλους του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού, ενώ για τρεις συνεχείς χρονιές βραβεύτηκε από τον θεσμό των Digital Media Awards, κατακτώντας συνολικά 16 χρυσά, ασημένια και χάλκινα βραβεία

Τα ρεπορτάζ του έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας πανελλαδικά, αφού η δημοσιογραφική ομάδα μας σε όλη την Κρήτη εργάζεται καθημερινά για την έγκαιρη, αλλά κυρίως αξιόπιστη ενημέρωση του κοινού, χωρίς υπερβολές και κίτρινες ειδήσεις. Αυτά τα στοιχεία έχουν οδηγήσει μερικούς μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς και τηλεοπτικά κανάλια, να έχουν σταθερή συνεργασία με το Flashnews.gr, όπως το STAR Channel, ο ANT1 TV, το cnn.gr και το newsbeast.gr.   

Για όλους τους παραπάνω λόγους και πολύ περισσότερους ακόμα, το μόνο μπράβο και ευχαριστώ το απευθύνουμε στους αναγνώστες μας που μας δίνουν τη δύναμη να κρατάμε ψηλά τον πήχη της ενημέρωσης. 

Η Ομάδα του Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook