Το ΣΥΝΚΑ αν και προηγήθηκε με το εξαιρετικό γκολ του Πετράκου δεν μπόρεσε να φύγει από το γήπεδο του Ιωνικού με το θετικό αποτέλεσμα, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η ανατροπή (2-1).

Για να φτάσουν όμως στη νίκη οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν και τη συνδρομή του διαιτητή Φίτσα, που έδωσε πέναλτι σε “βουτιά” του Κουϊρουκίδη κι ενώ ο Μποτωνάκης διώχνει καθαρά την μπάλα όπως φάνηκε στο βίντεο της διαδικτυακής μετάδοσης του αγώνα.

Στο 42′ ο Πετράκος με εξαιρετικό γκολ εξέθεσε τον Μακρυωνίτη που βγήκε μακριά από την εστία του.

Η ισοφάριση ήρθε στο 65′ μετά από φάση διαρκείας και σουτ του Ματζώρου, ενώ στο 68′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παληγεώργος. Στο 81′ ο Καλλέργης διαμόρφωσε το 2-1 με το πέναλτι που κέρδισε ο Κουϊρουκίδης.

Διαιτητής: Φίτσας (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Οικονόμου – Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Ντάλλας (10′), Θέος (14′), Παναγιωτόπουλος (22′), Γκοτσούλιας (27′), Παληγεώργος (32′), Μποτωνάκης (41′), Παληγεώργος (68′), Βεστάκης (87′), Παντελίδης (87′)

Κόκκινες κάρτες: Παληγεώργος (68′)

Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης (46′ Κουρεπίνης), Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης (70′ Καρέλης), Θέος (56′ Πογοσιάν), Σάμιος, Ντάλλας (60′ Καλλέργης), Κουϊρουκίδης.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός, Βασιλάκης (83′ Βεστάκης), Παληγεώργος, Παπατζίκος, Παναγιωτόπουλος, Κυτράκης, Μαζιώτης (79′ λ.τρ. Ξαγοράρης), Μποτωνάκης, Πετράκος (56′ Βαρδάκης), Νικόλτσης (72′ Λαμπάκης), Τσίτας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook