Το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη από τα Χανιά για την παραίτηση Κοτζιά

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη από τα Χανιά, για την παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, τόσο για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο όσο όμως και για την κυβέρνηση στο σύνολό της.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε “εντυπωσιασμένη” από το γεγονός οτι ο κ. Καμμένος κατάφερε όπως είπε “να φάει” και δεύτερο υπουργό μετά τον κ. Φίλη, καταλήγοντας οτι η εικόνα του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου δείχνει μια κυβέρνηση η οποία είναι τελείως διαλυμένη.

“Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα. Κατάφερε ο κ. Καμμένος από ότι αντιλαμβάνομαι να “φάει” και τον δεύτερο Υπουργό μετά τον κ. Φίλη, τον κ. Κοτζιά. Η εικόνα του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου, η σημερινή παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών τη στιγμή που τρέχουν τόσα πολλά θέματα εξωτερικής πολιτικής, δείχνει οτι η κυβέρνηση είναι τελείως διαλυμένη”, τόνισε η κ. Μπακογιάννη η οποία υπενθυμίζεται εχει διατελέσει η ίδια Υπουργός Εξωτερικών.

Η κ. Μπακογιάννη, βρέθηκε σήμερα στα Χανιά, δίνοντας το παρόν σε εκδήλωση του Συλλόγου πρώην Δημάρχων Κρήτης (ΕΝΔΗΚ), στον οποίο είναι επίτιμο μέλος ως πρώην δήμαρχος Αθηνών, ενώ αύριο θα παραστεί στην εκδήλωση μετονομασίας τμηματος της οδού Ακρωτηρίου σε “Κωνσταντίνο Μητσοτάκης”, που γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονων από τη γέννησή του.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε συγκινημένη για την τιμή που γίνεται στον πατέρα της, τιμή που όπως πρόσθεσε του “άξιζε”

“Θελω να ευχαριστήσω τον δήμο Χανίων για την πρωτοβουλία την οποία είχε. Για εμάς είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή, όπως καταλαβαίνετε αύριο, όλη η οικογένεια θα είναι εδώ. Είναι μια τιμή για τον πατέρα μας που νομίζω οτι του άξιζε”, σημείωσε

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook