Δήλωση του Δημάρχου Χανίων  Τάσου Βάμβουκα για τις τροποποιήσεις του κανονισμού κοινοχρήστων χώρων

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας προέβη σε δήλωση, σχετικά με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εμπορικών και Τουριστικών Καταστημάτων Παλιάς Πόλης Χανίων, που αφορά τις τροποποιήσεις του κανονισμού κοινοχρήστων χώρων.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Χανίων: Όπως εξήγησα στην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεωργία  Μαρκουλάκη,  ο λόγος της καθυστέρησης των, επι μέρους, τροποποιήσεων που έχουμε εντοπίσει ότι χρειάζεται να γίνουν στον νέο κανονισμό,  μετά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του,  είναι, ότι αναμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο έχει προσφύγει μερίδα επαγγελματιών, για να ακυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων που αφορούσε τον νέο κανονισμό παραχώρησης κοινοχρήστων χώρων.

Οι τροποποιήσεις που θα γίνουν, έχουν εντοπιστεί  μετά από διάλογο με τους επαγγελματίες και θα βελτιώσουν  τον νέο κανονισμό χωρίς να αλλάζουν την βασική φιλοσοφία του. Από τη στιγμή που δεν έγινε δυνατόν εκ μέρους του Δήμου,  να ισχύσουν δηλαδή οι τροποποιήσεις εγκαίρως, για  την τρέχουσα περίοδο, σωστό είναι να αναμένουμε  την απόφαση του Σ.τ.Ε.

Ο στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι οι βελτιώσεις να ισχύσουν για  την νέα σεζόν, όπως σωστά ζητάνε οι επαγγελματίες.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook