Στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Κλαδισού

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (18/10) το απόγευμα η τελετή έναρξης στο Παγκόσμιο Τουρνουά Μπάτμιντον που διεξάγεται στα Χανιά από τις 18-21 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 40 χωρών.

Το Παγκόσμιο αυτό τουρνουά αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης.

Στην τελετή έναρξης, τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σταύρος Φιωτάκης που κήρυξε την έναρξη των αγώνων.

“Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι, που, ως Δήμος Χανίων, φιλοξενούμε εδώ, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού το Παγκόσμιο Τουρνουά Μπάτμιντον.  Με αφορμή λοιπόν, τη σημερινή Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου τουρνουά Μπάτμιντον, καλωσορίζουμε στην πόλη μας τους αθλητές από 40 χώρες, αλλά και όσους εργάζονται γύρω από αυτό το τουρνουά. Ευχόμαστε, αφενός, να προσφέρουν στους Χανιώτες πλούσιες στιγμές θεάματος, αφετέρου, μέσω των αγώνων αυτών, το συγκεκριμένο άθλημα να αποκτήσει περισσότερους φίλους”.

Στην τελετή έναρξης προσέδωσε παραδοσιακό τόνο, το μουσικοχορευτικό συγκρότημα “Ψηλορείτης”.

Αμέσως μετά το πέρας της τελετής, οι αγώνες του τουρνουά συνεχίστηκαν κανονικά, κάτι που θα συμβεί τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook