Στο περιθώριο της συνάντησης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με τον Σταύρο Αρναουτάκη, ο πρώτος αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη πριν από τέσσερις μήνες μιλώντας για την ενασχόληση του με τον ΟΦΗ.

Ο διάλογος ανάμεσα  στον Μιχάλη Μπούση και τον Σταύρο Αρναουτάκη έγινε μπροστά στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην Περιφέρεια Κρήτης. 

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ αποκάλυψε, μιλώντας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, πως τον προηγούμενο Ιούνιο συναντήθηκε τυχαία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη σε μια κοινωνική εκδήλωση στην Αθήνα και ο Μιχάλης Μπούσης πήρε την πρωτοβουλία να του αποκαλύψει ότι προτίθεται να εμπλακεί με τον ΟΦΗ.

Ο «Καπετάνιος» τον ενθάρρυνε να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ μιλώντας του με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα λέγοντας του χαρακτηριστικά πως «ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, προχώρησε χωρίς κανένα φόβο» πλέκοντας το εγκώμιο των Ηλία Πουρσανίδη, Γιάννη & Γιώργου Σαμαρά.

Μάλιστα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης του είπε πως “έχεις την στήριξη μου” δείχνοντας πως μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες ολόκληρες από την εποχή που ο αδερφός του Θόδωρος είχε βάλει τον ΟΦΗ στο club των μεγάλων αλλά η αγάπη και η συμπάθεια της οικογένειας, προς τον σύλλογο, παραμένουν.

Μα.Σα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook