Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 50χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος του 5χρονου κοριτσιού.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου του ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και για βιασμό. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν ο 50χρονος ελέγχθηκε για παράβαση περί παράνομης οπλοκατοχής. Στο σπίτι του 50χρονου έγινε έλεγχος από την Αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, όπου βρέθηκαν όπλα και σεξουαλικά βοηθήματα. Εν συνεχεία, η μητέρα της 5χρονης που είναι αλλοδαπή και ήρθε στο Ηράκλειο για να βρει ένα καλύτερο αύριο, κάνοντας μπάνιο το παιδί της διαπίστωσε κάποια σημάδια στο κορμί της που της γέννησαν υποψίες. Ζήτησε από το παιδί να της πει λεπτομέρειες για το πως προήλθαν αυτά τα σημάδια και με την παιδική αφέλεια εκείνο εξιστόρησε τα συμβάντα κάνοντας λόγο για παιχνίδια με τον 50χρονο.

Κατά την σημερινή απολογία του 50χρονου, στα δικαστήρια βρέθηκαν και συγγενείς του κατηγορουμένου που αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν είναι άνθρωπος που θα προβεί σε τέτοιες ενέργειες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook