Βάμβουκας: Ως δημοτική αρχή φροντίζουμε την καθημερινότητα του πολίτη, προσπαθούμε να βελτιώσουμε το προβληματικό οδικό μας δίκτυο”

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/10) το μεσημέρι ασφαλτόστρωση στο πλέον προβληματικό τμήμα, της άκρως πολυσύχναστης οδού Μουρνιών του Δήμου Χανίων. Πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση του δρόμου, σε μήκος περίπου 250 μέτρων και συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ. περίπου.

Η αποκατάσταση του οδοστρώματος στο σημείο αυτό της οδού Μουρνιών θα διευκολύνει αφάνταστα τους, καθημερινώς, χιλιάδες οδηγούς που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δρόμο, εισερχόμενοι ή εξερχόμενοι της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας έκανε αυτοψία στις εργασίες και τόνισε χαρακτηριστικά:

“Η οδός Μουρνιών συναντάται με την οδό Ζυμβρακάκηδων το οποίο και αποτελεί ένα μεγάλο έργο, υπό κατασκευή που η νυν δημοτική αρχή “ξεκόλλησε” πριν από 2 χρόνια. Δυστυχώς, το έργο καθυστερεί για λόγους που δεν άπτονται με τον Δήμο Χανίων. Για αυτό, ως Δήμος Χανίων και με τη συνδρομή της ΔΕΥΑΧ, αποφασίσαμε να αποκαταστήσουμε, προσωρινά, το προβληματικό τμήμα της οδού Μουρνιών, ώστε τα χιλιάδες διερχόμενα αυτοκίνητα να μην ταλαιπωρούνται από τις λακκούβες που υπήρχαν στο συγκεκριμένο, αρκετά μεγάλο, κομμάτι του δρόμου. Ως δημοτική αρχή φροντίζουμε την καθημερινότητα του πολίτη, προσπαθούμε να βελτιώσουμε το προβληματικό οδικό μας δίκτυο”.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του συγκεκριμένου τμήματος θα ολοκληρωθούν μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής (19/10).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook