Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την εξαφάνιση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη και η υπόθεση έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά από το κρανίο μιας νεαρής γυναίκας, το οποίο εντοπίστηκε από συνεργείο καθαρισμού σε τάφρο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Τόσο η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη, όσο και η τοπική κοινωνία αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, τα οποία θα δώσουν οριστική απάντηση στο ερώτημα, αν το τμήμα του κρανίου ανήκει σε εκείνη ή όχι.

Το κρανίο εντοπίστηκε σε απόσταση 600-700 μέτρων από το σπίτι του πρώην φίλου της 26χρονης. «Είμαι εξοργισμένος με την οικογένεια της κοπέλας», αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο άνδρας που οι συγγενείς της Αγγελικής Πεπόνη θεωρούν υπαίτιο για την εξαφάνιση της 26χρονης.

Τονίζει πως αν είχε σκοτώσει εκείνος την κοπέλα δεν θα την είχε πετάξει 600-700 μέτρα από το σπίτι του αλλά θα φρόντιζε να την εξαφανίσει ή να τη θάψει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο δελτίο του ΑΝΤ1:

Την Πέμπτη, με εντολή της Αστυνομίας ξεκίνησε η διαδικασία αποστράγγισης της τάφρου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα μέρη του σκελετού.

Ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ, τη Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τοποθέτησαν πλέγμα σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από το σημείο που βρέθηκε το κρανίο.

Με την αποστράγγιση της τάφρου, η οποία θα διαρκέσει ώρες, ίσως και ημέρες, η αστυνομία ελπίζει πως θα μπορέσει να συμπληρώσει το παζλ της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook