Είστε σίγουρη ότι η βούρτσα που χρησιμοποιείτε είναι η σωστή για τα δικά σας μαλλιά;

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψετε ποια είναι η κατάλληλη βούρτσα για τον κάθε τύπο μαλλιών ξεχωριστά.

Για λεπτά ίσια μαλλιά

Βούρτσες με φυσικές τρίχες. Οι βούρτσες αυτές είναι πολύ μαλακές, φτιαγμένες συνήθως από τρίχες αγριογούρουνου και είναι ιδανικές για τα λεπτά, ίσια μαλλιά.


Μαλλιά με χοντρή τρίχα

Για αυτόν τον τύπο μαλλιών προτείνουμε βούρτσες με συνθετικές τρίχες, καθώς είναι κατάλληλες για πιο χοντρή τρίχα, δεν δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό και κάνουν το ξέμπλεγμα ευκολότερο.

 
Για κανονικά και πυκνά μαλλιά

Οι βούρτσες με μικτές τρίχες είναι ο είναι ο καλύτερος συνδυασμός για κανονικά αλλά και πιο πυκνά μαλλιά κι αυτό γιατί ταυτόχρονα βοηθούν στο μασάζ και κατανέμουν ομοιόμορφα τα φυσικά έλαια και τα προϊόντα σε όλο το μήκος μέχρι τις άκρες.
 
Extra tips:

Πρέπει να ξέρεις ότι η κάθε βούρτσα ανάλογα με το σχήμα της επιτυγχάνει και διαφορετικό σκοπό.

Η πλατιά βούρτσα, είναι η κλασική βούρτσα που αγαπούν ιδιαίτερα οι hair stylists. Είναι ιδανική για να κάνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά αλλά και να τα ξεμπερδεύει.

Η πιρούνα με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της και τα μακριά δόντια που φτάνουν σε όλο το μήκος τον μαλλιών χωρίς να τα σπάνε κατορθώνει να φροντίζει και να περιποιείται τα σγουρά μαλλιά, χωρίς αυτά να φριζάρουν.

Η στρογγυλή βούρτσα χαρίζει στα άτονα μαλλιά κύματα και πλούσιο όγκο. Ταυτόχρονα, τα μαλακώνει και τους δίνει ζωντάνια ενώ σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή για όταν στεγνώνετε τα μαλλιά με το πιστολάκι.
 


Πηγή: govastileto.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook