H Vertu, μια εταιρεία κατασκευής smartphone στην Κίνα, επιστρέφει δύο χρόνια έπειτα από την ανακοίνωσή της για την παύση των επιχειρήσεών της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτήν τη φορά είχε να μας παρουσιάσει ένα νέο τηλέφωνο για την κινέζικη αγορά.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από κράμα τιτανίου, με οθόνη από ζαφύρι και πλάτη από πραγματικό δέρμα. Έρχεται με κουμπί στο πλάι, που μπορείτε να ρυθμίσετε ώστε να χρησιμοποιεί προσωποποιημένη υπηρεσία εξυπηρέτησης, που θα σας βοηθά στα ταξιδιωτικά σας πλάνα, τις κρατήσεις σας και άλλα.

Το Aster P, όπως ονομάζεται, διαθέτει οθόνη 4.97 ιντσών Full HD (1920×1080), οκτα-πύρηνο Qualcomm Snapdragon 660, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Τρέχει Android 8.1 και διαθέτει μια κάμερα στο πίσω μέρος 12MP και μια μπροστινή στα 20MP. 

Διαθέτει επίσης τεχνολογία κρυπτογράφησης V Talk για την προστασία των κλήσεων και των μηνυμάτων. Υπάρχει εξειδικευμένη εφαρμογή που κλειδώνει το τηλέφωνο εάν αυτό πέσει σε λάθος χέρια. Η εταιρεία αναφέρει ότι εν αντιθέσει με άλλα mainstream προϊόντα, η συσκευή διαθέτει εκατοντάδες εξαρτήματα ακριβείας και πολύπλοκο σχεδιασμό, που μπορούμε να βρούμε μόνο σε μηχανικά ρολόγια. Η θήκη του είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο 5ου βαθμού και είναι δυο φορές πιο δυνατό από ατσάλι, ενώ έχει το μισό βάρος. Διαθέτει μπαταρία 3.200 mAh και υποστηρίζει Quick Charge 3.0.

To Vertu Aster P έρχεται σε 7 διαφορετικές εκδόσεις. Οι εκδόσεις με τα χρώματα Black, Gentleman Blue, Caramel Brown και Twilight Orange κοστίζουν περίπου 3.640 ευρώ. Η Gothic series είναι διαθέσιμη σε Black Jade και White Moon και κοστίζει περίπου 4.420 ευρώ και το Dazzling Gold κοστίζει… περίπου 12.240 ευρώ.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook