Το Νομαρχιακό Παράρτημα Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ διοργανώνει συγκέντρωση – ενημέρωση την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στην  αίθουσα εκδηλώσεων  της  Τράπεζας Χανίων 

Τα θέματα της  ημερήσιας διάταξης είναι :

1- Ενημερωτική  ομιλία  με θέμα  ‘’ Υπερχρέωση-Δυνατότητες ρύθμισης οφειλών’’ με     ομιλήτρια την δικηγόρο-εκπρόσωπο του ΕΚΠΟΙΖΩ  κ. Καλαποθαράκου Παναγιώτα.Θα ακολουθήσουν διευκρινιστικές ερωτήσεις και τοποθετήσεις .

2- Τοποθετήσεις  και κατάθεση  απόψεων επί ΟΛΩΝ των θεμάτων που μας απασχολούν (ΛΕΠΕΤΕ ,διεκδικήσεις –αγωγές-κινητοποιήσεις  κλπ)  από τους εκπροσώπους  του  ΔΣ Συλλόγου Συνταξιούχων  (  και ενδεχόμενα και  Νομικού Συμβούλου)  που θα παρευρεθούν  και θα απαντήσουν  στα ερωτήματα που θα τεθούν και στις απόψεις που θα κατατεθούν .

3- Εξειδικευμένη  τοποθέτηση  για τις συντάξεις χηρείας  , από την συνάδελφο Αντωνίου Ειρήνη  .

‘Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, «λόγω  της κρίσιμης  χρονικής συγκυρίας  από άποψη δικαστικής  διεκδίκησης  της επικούρησής μας  και της αναλγησίας που δείχνει η Διοίκηση της ΕΤΕ και  αντίστοιχα  της κυβερνητικής αδιαφορίας  , θεωρούμε  την παρουσία ΟΛΩΝ   απαραίτητη για να πιέσουμε  και πολιτικά  τους κυβερνώντες  να δώσουν λύση. 

Ταυτόχρονα όμως και να ζητήσουμε  την συμπαράσταση και την συμπαράταξη  όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων  -που βιώνουν αντίστοιχα προβλήματα – στον δίκαιο αγώνα μας .»
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook