Ολοκληρώθηκε χθες η κατάθεση των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού «Παγκρήτια Αναγέννηση» για τις εκλογές της 18ης Νοεμβρίου.

Συγκροτήθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Παγκρήτια Αναγέννηση» που θα διεκδικήσει ένα νικηφόρο γι’ αυτόν αποτέλεσμα στις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και σήμερα ανακοινώθηκαν τα ονόματα που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο στο οποίο υποψήφιος πρόεδρος είναι ο Στέλιος Παλάσσαρος.

Ακολουθούν οι υποψήφιοι ανά νομό αλλά και οι υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή:

Στο μήνυμα του συνδυασμού “Παγκρήτιος Αναγέννηση”, γίνεται μεταξύ άλλων, κάλεσμα συμμετοχής στους εκλογείς προκειμένου να ενισχυθεί η Παγκρήτιος Ένωση και να αποκτήσει τη θέση που αξίζει να έχει.

Αναλυτικά το μήνυμα του συνδυασμού:

“Με τη συμμετοχή σας θα δώσετε δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και κυρίως την εντολή να κάνει ξανά την Παγκρήτιο μεγάλη!

Κρήσσες και Κρήτες που αγαπούν την Κρήτη και προσφέρουν επί σειρά ετών ανιδιοτελώς στο Κρητικό Πολιτιστικό κίνημα στην Αττική, με μοναδικό τους κίνητρο την ανάδειξη του Κρητικού Πολιτισμού και της Παράδοσης του τόπου μας, στελεχώνουν το Ψηφοδέλτιο του Στέλιου Παλάσσαρου.

Όραμα όλων των μελών του Συνδυασμού, να αναγεννηθεί η Παγκρήτιος και να αποτελέσει ξανά την αγαπημένη Ένωση όλων των Κρητικών της Αττικής.

Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με συγκεκριμένο σχέδιο και στοχευμένες δράσεις, ο συνδυασμός «Παγκρήτια Αναγέννηση» δημιουργήθηκε και κατεβαίνει στις εκλογές με κυρίαρχο στόχο να φέρει ξανά την Παγκρήτιο στο προσκήνιο και να της προσδώσει την αίγλη που είχε και της αξίζει να έχει.

Το έργο του Στέλιου Παλάσσαρου στην Κρητική Εστία, και η προσφορά του όλα τα χρόνια ενασχόλησης του με το Κρητικό Πολιτιστικό κίνημα, η εμπειρία, η προσφορά και η αγάπη για τα κρητικά δρώμενα των υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο, αποτελούν τα εχέγγυα για την αναγεννητική πορεία της Παγκρητίου από την επομένη των εκλογών και μετά.

Στο Ψηφοδέλτιο της Παγκρήτιας Αναγέννησης συμμετέχουν Κρητικοί που, πέραν της αγάπης τους για την Κρήτη, τον Πολιτισμό της και την παράδοση της, έχουν ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό: Θέλουν και σκοπεύουν να αναδείξουν την πραγματική Κρητική λεβεντιά, αυτή που έκανε την Μεγαλόνησο μας γνωστή σε όλα τα πέρατα της γης, την δόξασε και την κατέστησε αθάνατη και όχι την δήθεν παλληκαριά που κάποιοι χρησιμοποιούν για να καλύψουν κάθε είδους παραβατικές συμπεριφορές.

Ξεκινάμε δυναμικά την πορεία προς τις εκλογές της 18ης Νοεμβρίου, έχοντας την ενεργή στήριξη και υποστήριξη όλων των σημαντικών ανθρώπων του Κρητικού Πολιτισμικού κινήματος στην Αττική,  εξεχουσών προσωπικοτήτων του πνεύματος και των γραμμάτων που κατάγονται από την Κρήτη και των Κρητικών που ζουν και δημιουργούν στην Αττική έχοντας στην καρδιά τους και την ψυχή τους την Κρήτη και τις αξίες της, την Κρήτη και τα ιδανικά της.

Από τώρα μέχρι και τις εκλογές:

Η Γενική Συνέλευση έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, ώρα 11:00 το πρωί στο κτίριο της Κρητικής Εστίας στο Παγκράτι (Στράβωνος 12).

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει την επόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο ίδιο μέρος.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, κατά πάσα πιθανότητα στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Ο συνδυασμός μας έχει εκφράσει την διαφωνία του για το τόπο που επελέγη για την Γενική Συνέλευση, προτείνοντας να γίνει στο κέντρο της Αθήνας, κοντά σε ΜΕΤΡΟ, ώστε να μπορέσουν να έλθουν ευκολότερα όλοι οι συμπατριώτες μας που θα θελήσουν να συμμετάσχουν.

Δυστυχώς η πρόταση μας δεν έχει γίνει, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αποδεκτή από τον απερχόμενο Πρόεδρο. Τον καλούμε και δημόσια να το σκεφτεί ξανά και να προτάξει την διευκόλυνση των μελών της Παγκρητίου.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Οι επερχόμενες εκλογές είναι οι πλέον κρίσιμες στην ιστορία της Παγκρητίου Ενώσεως και καθοριστικές για την πορεία της.

Δεσμευόμαστε δημόσια ότι, θα υλοποιήσουμε το σύνολο του προγράμματος που έχουν δημοσιοποιήσει και ότι θα κάνουμε τα πάντα για να Αναγεννηθεί η Παγκρήτιος μας και να γίνει και πάλι η αγαπημένη Ένωση όλων των Κρητικών της Αττικής.

Θέλουμε την συμμετοχή όλων των Κρητικών της Αττικής στην Γενική Συνέλευση και την ημέρα των εκλογών.

Με την συμμετοχή σας θα δώσετε δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και κυρίως την εντολή να κάνει ξανά την Παγκρήτιο μεγάλη!

Θέλουμε την συμμετοχή τώρα στις εκλογικές διαδικασίες, την θέλουμε όμως και μετά τις εκλογές για να Αναγεννήσουμε μαζί την Παγκρήτιο μας!

Θέλουμε τους Νέους μας. Το μέλλον της Κρητικής παροικίας στην Αττική, αυτούς που θα παραλάβουν τις τύχες της Παγκρητίου για τις επόμενες δεκαετίες!

Θέλουμε όλους τους Κρητικούς που νοιώθουν περήφανοι για τον τόπο τους και την καταγωγή τους, τους Κρητικούς που κρατούν μέσα τους την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης, τους Κρητικούς που ζουν, δημιουργούν και πορεύονται με τις αξίες και τα ιδανικά της Κρήτης μας!

Όλοι μαζί Ενωμένοι θα επαναφέρουμε την Παγκρήτιο στην θέση που της αξίζει!

Παγκρήτια Αναγέννηση”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook