Μια πρωτοποριακή συνάντηση Ορθοπαιδικών Παίδων και Ενηλίκων, που θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνικές διατήρησης του Ισχίου, στα νέα άτομα, από τη γέννηση έως την 5η δεκαετία της ζωής

Η Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων διοργανώνει το 1ο Συμπόσιο Διατήρησης Ισχίου, στις 25-27 Οκτωβρίου 2018 (1st Hip Preservation Symposium) στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου(ΚΑΜ). Συνδιοργανώνεται μαζί με το Τμήμα Ορθοπαιδικής Παίδων της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, την Διεθνή Εταιρεία Διατήρησης Ισχίου (International Hip Preservation Society), την Sheffield Children’s Hospital Sharrard Society και τον Δήμο Χανίων.

Είναι μια πρωτοποριακή συνάντηση Ορθοπαιδικών Παίδων και Ενηλίκων, που θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνικές διατήρησης του Ισχίου, στα νέα άτομα, από τη γέννηση έως την 5η δεκαετία της ζωής. Ένα θέμα που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό στην πρόληψη και θεραπεία των παθήσεων του Ισχίου. 

Η επίσημη γλώσσα του συμποσίου θα είναι η Αγγλική. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία και τις εισηγήσεις τους, είκοσι σημαντικοί και πολύ γνωστοί ομιλητές, πανεπιστημιακοί και μη, από την Ευρώπη και την Ελλάδα. 

Η ανταπόκριση από τους Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Και αναμένεται μεγάλος αριθμός εκπαιδευομένων και συμμετεχόντων σε αυτό το Διεθνές Συμπόσιο, από τον Ελλαδικό χώρο και από το εξωτερικό.

Πιστεύουμε ότι αυτό το πρωτοποριακό και σημαντικό Συμπόσιο, αναβαθμίζει την Εκπαιδευτική Δραστηριότητα των δομών υγείας του νομού μας αλλά και προβάλλει την πόλη μας σαν κέντρο πολιτισμού και παιδείας.

Δείτε την ιστοσελίδα του συμποσίου

Δείτε το πρόγραμμα του συμποσίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook