Οδηγούσε για ώρες κάνοντας την καλή του πράξη

Ένας έφηβος υπάλληλος πιτσαρίας έκανε την ανθρωπότητα να πιστέψει πως δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά.

Ο μόλις 18 χρονών Dalton Shaffer, που εργάζεται σε πιτσαρία του δυτικού Μίσιγκαν των ΗΠΑ, παρέδωσε μια πίτσα έξω από την ακτίνα που σερβίρει το κατάστημα. Κι αυτό για να φέρει το χαμόγελο στα χείλη ενός πελάτη που έμαθε πως πάσχει από ανίατη ασθένεια.

Ο Rich Morgan και η σύζυγός του Julie ήταν παλιοί πελάτες της πιτσαρίας Steve’s Pizza και προγραμμάτιζαν ένα ταξιδάκι από την Ιντιανάπολις όπου ζουν πια για να ξαναφάνε την αγαπημένη τους πίτσα, μόνο που η επιδείνωση της υγείας του Rich δεν επέτρεψε την επιστροφή.

Χωρίς να το ξέρει το ζευγάρι, ο πατέρας της Julia, David Dalke, τηλεφώνησε στην πιτσαρία για να τους πει για τον Rich, ελπίζοντας να του στείλουν καμιά κάρτα. Μόνο που το τηλέφωνο σήκωσε ο Dalton που θεώρησε πως μια κάρτα δεν θα έκανε τη δουλειά.

Όπως είπε στον σταθμό Fox 2 Detroit ο νεαρός, έριξε αμέσως μια πίτσα με μανιτάρια και πεπερόνι στον ξυλόφουρνο, πήρε το αμάξι του μέσα στη νύχτα και οδήγησε αυτά τα 360 χιλιόμετρα για να παραδώσει προσωπικά την πίτσα στις 2:30 τα ξημερώματα.

«Η οικογένεια βγήκε και με αγκάλιασε. Ήταν απίθανο. Οι εκφράσεις στο πρόσωπό τους και όλα δηλαδή». Το ζευγάρι ευχαρίστησε στο Facebook τον νεαρό για «την καλύτερη πίτσα του κόσμου». Ο Dalton αρνήθηκε μάλιστα τη φιλοξενία του ζεύγους, λέγοντας πως θα έπρεπε να επιστρέψει στη δική του πολιτεία για να είναι φρέσκος για την αυριανή βάρδια…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook