Έσπασε οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ επιτέθηκε φραστικά σε τρεις υπαλλήλους – Η οφειλή για την οποία έγινε η διακοπή ηλεκτροδότησης ήταν 8.500 ευρώ

Πανικός δημιουργήθηκε χθες στις 14.00 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της ΔΕΗστον Αλμυρό Μαγνησίας, όταν ένας 53χρονος άνδρας εισέβαλε στα γραφεία και απείλησε θεούς και δαίμονες για τη διακοπή ηλεκτροδότησης της κατοικίας της μητέρας του. Ο άνδρας πήγε στον προϊστάμενο του καταστήματος και στα ταμεία και βρίζοντας απαιτούσε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος. 

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αφού στόχος της μανίας του έγιναν πολλά αντικείμενα που βρίσκονταν στον χώρο αναμονής και στα γραφεία των εργαζομένων. Έσπασε οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ επιτέθηκε φραστικά σε τρεις υπαλλήλους που εκείνη την ώρα τελείωαν την εργασία τους.

Η υπόθεση συνεχίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου οι δύο εκ των τριών υπαλλήλων κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον του 53χρονου για εξύβριση, απειλή και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Η οφειλή για την οποία έγινε η διακοπή ηλεκτροδότησης ήταν 8.500 ευρώ. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Thenewspaper.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook