Η κόρη της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη που δολοφονήθηκε άγρια στις 10 Οκτωβρίου μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της αλλά και για τον δράστη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Κωνσταντίνα Παγάνη που είδε την μητέρα της να δολοφονείται από τον θείο της στις 10 Οκτωβρίου στην περιοχή των Δειλινών Ηρακλείου. Μια τραγική υπόθεση που πήρε πανελλήνιες διαστάσεις λόγω του απεχθούς εγκλήματος καθώς ο 60χρονος δράστης μαχαίρωσε την 53χρονη μητέρα οδηγώντας την στον θάνατο.

Η κόρη της 53χρονης, Κωνσταντίνα Παγάνη μίλησε το βράδυ της Τρίτης για την δολοφονία της μητέρας της συγκλονίζοντας με τα λόγια της.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες αναφορές της

Αρχικά είπε πως “ζούσε στο σπίτι της αδερφής μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Παρότι η μητέρα μου είχε χωρίσει με τον σύζυγο της, ο θείος μου ήταν κάτι σαν πατρική φιγούρα για όλους εμάς. Είχε σταθεί δίπλα μας”.

Για την σχέση με την μητέρα της υπογράμμισε ότι “ήμασταν πολύ κοντά. Ήμασταν κοντά ως μητέρα με κόρη αλλά πάνω από όλα φίλε. Και για αυτόν τον λόγο μου λείπει ακόμα περισσότερο. Πάντα ήταν δίπλα μου και χαίρομαι που πρόλαβα και την έκανα υπερήφανη”.

“Μια γειτόνισσα μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε “Κωνσταντίνα έλα στο μαγαζί γιατί η μητέρα σου δεν είναι καλά”. Εκείνο το πρωί η μητέρα μου πήγε, άνοιξε το μαγαζί και κατά τις 7.00 το πρωί μου χτύπησε η γειτόνισσα και μου είπε να πάω στο μαγαζί. Πήγα, είδα την Αστυνομία και η αδερφή μου ήταν ήδη εκεί. Πρόλαβα και την είδα κάτω. Μου λένε “ο θείος χτύπησε την μαμά και έφυγε”.

“Μιλάμε για ένα ειδεχθές έγκλημα. Κάποια στιγμή ήταν αναμενόμενο να φύγει από το σπίτι καθώς η αδερφή μου είχε δύο μικρά παιδιά και είχαν συμφωνήσει από την αρχή, να μείνει ο θείος για λίγο στο σπίτι της”.

“Έπινε αρκετά. Δεν γνωρίζω αν ήταν αλκοολικός γιατί δεν είχαμε τόσο στενές σχέσεις για να τον βλέπω καθημερινά”.

“Eίχε στήσει καρτέρι της μητέρας μου. Της είπε κάτι, εκείνη γύρισε και της την έριξε πισώπλατα”.

“Δεν έχουμε δει το βίντεο. Ούτε εγώ, ούτε τα αδέρφια μου και δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία. Γιατί ήδη είμαστε αρκετά στενοχωρημένοι και δεν υπάρχει το σθένος για να το δούμε. Είναι ήδη πολύ σκληρό όλο αυτό”.

“Oι σχέσεις με τον πατέρα μου είναι τυπικές. Καλές αλλά τυπικές”.

“Ενημερώθηκε από εμένα. Ήταν συγκλονισμένος γιατί δεν παύει να είναι ο πατέρας μου, έχει δύο παιδιά με αυτήν την γυναίκα και είναι φυσιολογικό να είναι συγκλονισμένος”.

“Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ζήτησε συγνώμη και πως κλαίει και ότι είπε ότι δεν ξέρει γιατί το έκανε”.

“Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να τον δω γιατί δεν έχω να του πω κάτι”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook