Το Πολυτεχνείο Κρήτης τιμώντας την μνήμη των δύο νέων που «χάθηκαν» στο τρομερό τροχαίο δυστύχημα έξω από το Πολυτεχνείο στα Κουνουπιδιανά, πριν από έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 2017, διοργάνωσε και φέτος εκδήλωση για το θέμα των τροχαίων και την οδική ασφάλεια.

Όπως ανάλογη εκδήλωση είχε διοργανώσει και τον Νοέμβριο του 2017, λίγους μήνες μετά το τραγικό τροχαίο.

Μόνο που η «εικόνα» της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ένα άδειο αμφιθέατρο , δυστυχώς, δεν είχε ουδεμία σχέση με την αντίστοιχη «εικόνα» της περσινής εκδήλωσης όταν το αμφιθέατρο ήταν κατάμεστο.

Χθες, εκτός των διοργανωτών και των ομιλητών που είπαν πολλά και σημαντικά, καθώς και λίγων ακόμη, όλοι οι άλλοι ήταν…απόντες.

Δυστυχώς φαίνεται πως εύκολα ξεχνάμε. 

Όπως φαίνεται, έχει «ξεχαστεί» και το ότι – εκτός των φωτεινών σηματοδοτών στην είσοδο του Πολυτεχνείου – η κατάσταση του δρόμου των Κουνουπιδιανών είναι ακριβώς η ίδια.

Με τους πεζούς να είναι αναγκασμένοι να περπατούν στον δρόμο στο σημείο όπου σκοτώθηκαν ο Γιάννης και η Στέλλα καθώς δεν υπάρχει πεζοδρόμιο.

Με τους οδηγούς των οχημάτων να παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας.

Δυστυχώς εύκολα ξεχνάμε.

Μέχρι το επόμενο τροχαίο δυστύχημα που θα προκαλέσει «σοκ» και θα γεμίσει το facebook με δηλώσεις αγανάκτησης, συλλυπητήρια και θλιμμένα emoji.

Η “εικόνα” του αμφιθέατρου τον Νοέμβριο του 2017

Η “εικόνα” του αμφιθέατρου χθες

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook