Σοβαρό επεισόδιο τα ξημερώματα στο Νοσομομείο – Συνελήφθη ο δράστης της βιαοπραγίας – Τι αναφέρει ο διοικητής του Ιδρύματος και πως προτίθεται να κινηθεί η διοίκηση του Νοσοκομείου

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όταν συνοδός ασθενούς επιτέθηκε  σε γιατρό που εφημέρευε, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ασκώντας σε βάρος του σωματική βία.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα και στα ΤΕΠ του Ιδρύματος προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση ενώ στο Νοσοκομείο μετέβη και η αστυνομία.

Ο δράστης προσήχθη στην Αστυνομία και εν συνεχεία συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ ο γιατρός, που έπεσε θύμα της αδικαιολόγητης συμπεριφοράς του πολίτη και ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι Χανιωτης,  από την πρώτη στιγμή κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου που ενημερώθηκε για το περιστατικό, επέδειξε αντίστοιχα αντανακλαστικά και αμέσως κίνησε διαδικασίες διερεύνησης του συμβάντος καθώς όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Φραγκιαδάκης τέτοια περιστατικά δεν θα μένουν ατιμώρητα.

Ήδη διετάχθη ΕΔΕ και σε αυτό το στάδιο συλλέγονται αναφορές από τοςυ εργαζομένους για το τι συνέβη τη νύχτα στα ΤΕΠ, ενώ ανάλογα με τα ευρήματα, η διοίκηση θα αποφασίσει με ποιο τρόπο θα κινηθεί στη συνέχεια. Όπως επεσήμανε ο κ. Φραγκιαδάκης, το Νοσοκομείο προτίθεται αν οι αναφορές για το συμβάν συνηγορήσουν προς αυτό, να κινηθεί το ίδιο νομικά εναντίον του δράστη που επιτέθηκε στον γιατρό, ακολουθώντας προηγούμενη απόφαση της διοίκησης οτι σε τέτοιες περιπτώσεις θα ακολουθεί τη νομική οδό προκειμένου να προστατεύσει τόσο την σωματική ακεραιότητα του προσωπικού του Νοσοκομείου όσο και την δημόσια περιουσία.

Ο διοικητής του Ιδρύματος επεσήμανε στο Flashnews.gr οτι το 2016 υπήρξε ένα αντίστοιχο περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος γιατρού και έκτοτε αποφασίστηκε οτι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν μπορούν να παραμένουν ατιμώρητες και το Νοσοκομείο θα κινείται νομικά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook