Τα καθήκοντα της αντιδημαρχίας του αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Πουλιδάκης – Τι αναφέρει ο πρώην αντιδήμαρχος – Δήλωση του δημάρχου Χανίων

 

Τελευταία ενημέρωση 17:30

Ο κ. Φραγγεδάκης από χθες δεν ανήκει στο δημοτικό σχήμα καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου αρμόδιου για την οργάνωση και τη λειτουργία των υπηρεσιών Πολεοδομίας, ωστόσο δεν παραιτείται από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Στην παραίτησή του επικαλείται επαγγελματικούς λόγους οι οποίοι τον αναγκάζουν να παραιτηθεί από τη θέση του, ενώ σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά ο κ. Φραγγεδάκης στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

“Χθες το πρωί, ζήτησα από τον Δήμαρχο να με απαλλάξει από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου για λόγους κυρίως επαγγελματικούς. Επίσης, του ανακοίνωσα την απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με κανένα συνδυασμό, αλλά να συμμετέχω στην Δημοτική Αρχή, να την στηρίζω και να συνεργαστώ με όποιον απαιτηθεί, μέχρι το τέλος της θητείας της. Ο Δήμαρχος κατανοώντας τα ζητήματα που του έθεσα έκανε αμέσως δεκτή την παραίτησή μου και τον ευχαριστώ θερμά για αυτό.

Έχω όμως την ηθική υποχρέωση να τον ευχαριστήσω θερμά και δημόσια για την τιμή που μου έκανε να είμαι αντιδήμαρχος από την αρχή της θητείας μας μέχρι σήμερα.Επίσης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την οικογένειά μου, που με στήριξε όλα τα χρόνια αυτής της πορείας μου στον δημόσιο βίο, στερούμενη πολλές φορές την παρουσία μου για χάρη της προσπάθειάς μου για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους συμπολίτες μου. Ακόμη, πρέπει να τονίσω την ευγνωμοσύνη μου στους συνεργάτες μου -κυρίως τους εργαζόμενους- όλων αυτών των ετών, που πίστεψαν στο ατομικό ή ομαδικό όραμα και δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένους στόχους, που άλλοτε τους πετύχαμε και άλλοτε όχι. Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με την ανιδιοτελή, απλή ψήφο τους με στήριξαν σε κάθε μου βήμα.

Όταν ένας κύκλος κλείνει είναι αδύνατο να βρεις την αρχή του. Πάντα θα είμαι πολιτικά ενεργός πολίτης, όπως πρέπει να είναι όλοι οι πολίτες μιας δημοκρατικής κοινωνίας, ειδικά οι νέοι. Άλλοτε αρεστός και άλλοτε όχι, πάντοτε όμως αυθεντικός, θα εκφράζομαι και στο μέλλον για τα δημόσια πράγματα, άγνωστο το πότε ως αιρετός. Αυτό θα το κρίνουν άλλοι.”

Με την υποβολή παραίτησης, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, τον Γεώργιο Φραγγεδάκη. Δηλώνω ότι έκανα δεκτή την παραίτησή του, κατανοώντας τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες δεν είναι συμβατές με τη συνέχιση της παραμονής του στη θέση του Αντιδημάρχου. Η γόνιμη συνεργασία μας, ωστόσο, με τον κ. Φραγγεδάκη θα συνεχιστεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Τα καθήκοντα του κ. Φραγγεδάκη θ΄ αναλάβει ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γεώργιος Πουλιδάκης”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook