Τι είπε, στο Flashnews.gr,  ο πατέρας του παιδιού που πριν απο σχεδόν έναν μήνα έπεσε απο μπαλκόνι 2ου ορόφου πολυκατοικίας.

Απαντήσεις στα ερωτηματικά που είχαν προκύψει από την έκκληση αγνώστων για κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να βοηθηθεί ο 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι σπιτιού στα Χανιά στις 28 Σεπτεμβρίου, έδωσε ο πατέρας του άτυχου μικρού αγοριού.

Σε επικοινωνία που είχε με το Flashnews.gr, ο πατέρας του 4χρονου Α. εξήγησε πως η έκκληση σε βοήθεια ήταν μια πρωτοβουλία φίλων και συγγενών του προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια.

«Δεν το έκαναν για κάτι κακό, αλλά για να μας βοηθήσουν καθώς εδώ και έναν μήνα είμαστε στο πλευρό του Α. στο Ηράκλειο» ανέφερε ο πατέρας του μικρού που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Σε ερώτηση του Flashnews.gr για το αν υπάρχει θέμα να χρειάζεται εγχείριση, ανέφερε πως αρχικά τους είχαν πει ότι το μικρό παιδί είναι πολύ σοβαρά και είναι πιθανόν να χρειαστεί να εγχειριστεί στο κεφάλι και στο πόδι και έτσι οι φίλοι και συγγενείς του, πήραν την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν να μαζεύουν χρήματα για να ενισχύσουν την οικογένεια.

«Ευτυχώς, βοήθησε και ο Θεός και όλα πήγαν καλά και δεν χρειάστηκαν εγχειρίσεις» είπε ο πατέρας, ο οποίος όλο αυτό το χρονικό διάστημα – ακόμη και σήμερα – βρίσκεται στο Ηράκλειο, στο πλευρό του γιού του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί και να είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook