Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την πρεμιέρα με τον Αήττητο Σπάτων, με τον Γιάννη Τάτση στο επίσημο ντεμπούτο του να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Το πρώτο βήμα στο νέο πρωτάθλημα της Football League κάνει αύριο (27/10/18, 16:00) στο Μάλεμε η ομάδα μας.

Ένα βήμα που πρέπει να γίνει με αποφασιστικότητα και πάθος, προκειμένου να μπουν γερά τα θεμέλια για τη συνέχεια στο δύσκολο μαραθώνιο που ακολουθεί.

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι από την αρχή. Ηταν ένα δύσκολο και επίπονο για την ομάδα μας χρονικό διάστημα. Το κοντέρ μηδένισε και όλα ξεκίνησαν να χτίζονται από την αρχή.

Μέσα σε χρονικό διάστημα-ρεκόρ δημιουργήθηκε μια ομάδα ουσιαστικά από τις στάχτες της, η οποία από αύριο ξεκινά και πάλι το αγωνιστικό της ταξίδι.

Σε αυτό δεν θα είναι μόνη της, καθώς για να φτάσει στον τελικό της προορισμό, χρειάζεται στο πλευρό της τον κόσμο της, όπως ήταν άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια.

Η προετοιμασία για την πρεμιέρα ολοκληρώθηκε σήμερα με μικρής διάρκειας προπόνηση στο Μάλεμε. Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην ομαδική τακτική και στις στατικές φάσεις. Η 18άδα για το παιχνίδι με τον Αήττητο θα ανακοινωθεί αύριο από τον τεχνικό της ομάδας μας, κ.Γιάννη Τάτση, καθώς στο Μάλεμε θα συγκεντρωθούν όλοι οι παίκτες.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook