Στο πρώτο του παιχνίδι μετά από επτά χρόνια στη Football League ο Πλατανιάς έκανε ιδανική πρεμιέρα, νικώντας με 2-1 στο Μάλεμε τον “νεοφώτιστο” Αήττητο Σπάτων.

Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πλατανιά να “βρίσκει” δύο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 60′ από φάουλ του Στ. Ποζατζίδη ο Κόρτσταμ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και ένα λεπτό μετά από εκπληκτική μπαλιά του Ουές ο Παπανικολάου με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 70′ με τον Σπυρόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα.

Στο 38′ ο Πλατανιάς είχε δοκάρι με τον Ουές.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης – Μαυρουδής (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Γ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Ματσούκας (11’), Μαρουκάκης (44’), Μιγκέλ (45’), Γροντής (53’), Σπυρόπουλος (80’), Παπουτσογιαννόπουλος (83’), Στ. Ποζατζίδης (93’)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρτσταμ, Τσαμούρης (78’ λ.τρ. Σάαντο), Καραγκούνης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (87’ Πουρζιτίδης), Νίλι (67’ Μάικιτς), Παπανικολάου, Στ. Ποζατζίδης, Μιγκέλ

Αήττητος Σπάτων (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Κασνέτση, Σταματάκης (73’ Βασιλείου), Γροντής, Μαρουκάκης, Χαντί, Ματσούκας (51’ Νηκλιτσιώτης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook