Ήρθε η ώρα να επιστρέψεις σε κανονικούς ρυθμούς , σε μια πιο υγιεινή διατροφή και στο γυμναστήριο! Σίγουρα δεν είναι και το πιο σημαντικό τα μαλλιά σου την ώρα που γυμνάζεσαι από την άλλη όμως δεν είναι πάντα εφικτό να λούζουμε και να ξαναφτιάχνουμε τα μαλλιά μας από την αρχή.

Αν αγαπάς την άσκηση, αλλά παράλληλα θέλεις να διατηρήσεις τα μαλλιά σου καθαρά, χωρίς να χρειάζεται να λουστείς απευθείας μετά, ακολούθησε τα παρακάτω tips!

Μαντήλια για τα μαλλιά

Ένα τέτοιο αξεσουάρ, με υφή πετσέτας, θα απορροφήσει άμεσα τον ιδρώτα χωρίς να περάσει στα μαλλιά σου, περιορίζοντας το πρόβλημα του να φριζάρουν μετά τα πρώτα πέντε λεπτά τρεξίματος, δίνοντας σου επίσης ένα chic look.

Ξηρό σαμπουάν

Απλώνοντας λίγη ποσότητα στο τριχωτό της κεφαλής, θα καταφέρεις να απορροφήσεις τον ιδρώτα και να απομακρύνεις τυχόν σημάδια λιπαρότητας. Πέρασε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι για να τα ανανεώσεις και να τονώσεις την λάμψη τους και είσαι έτοιμη.

Πλεξίδες

Όσο λιγότερα μαλλιά αφήνεις εκτεθειμένα, τόσο το καλύτερο. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή κοτσίδα και κάνε τα υπόλοιπα πλεξίδα ή χώρισε τα στη μέση κάνοντας μια πλεξίδα σε κάθε μεριά. Έτσι τα μαλλιά σου παραμένουν στη θέση και δεν γίνονται λιπαρά ούτε φριζάρουν όσο εσύ αθλείσαι.

Πηγή: govastileto.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook