Το κανάλι του Αμαρουσίου είπε «αντίο» στον μεγάλο του «αντίπαλο»

Τα ξημερώματα της Κυριακής το Mega σταμάτησε να εκπέμπει μετά από 29 ολόκληρα χρόνια. Η αυλαία για το Μεγάλο Κανάλι έπεσε οριστικά λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Τη σκέψη τους και την συμπαράστασή τους εξέφρασαν και οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, με ένα τρέιλερ που έπαιξε χθες στον αέρα και με το μήνυμα: «Mega θα λείψεις σε όλους. Mega σε ευχαριστούμε όλοι».

«Στις 02:11 τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε οριστικά αυλαία στο Mega, 29 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Το Μεγάλο Κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει από την Digea την ώρα προβολής των Απαράδεκτων, μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Έως την τελευταία στιγμή οι εργαζόμενοι ήταν στο κοντρόλ του σταθμού μέχρι να πέσει μαύρο στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το Mega κι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1. Δώσαμε τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας όλα αυτά τα χρόνια ως απέναντι κανάλια με σεβασμό στους τηλεθεατές. Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους που έμειναν άνεργοι. Αντίο Mega!», είπε η Ρίτσα Μπιζόγλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook