Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένοι Κορίσσιοι Διεθνείς Διασυλλογικοί Αγώνες Κανόε Καγιάκ, στη λίμνη Κουρνά.

Διοργανωτές είναι ο ΝΟ Χανίων Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Αποκορώνου, η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, τα Special Olympics Hellas και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ.

Η πρόσκληση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Αποκορώνου, η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, τα Special Olympics Hellas και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ σας προσκαλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων 5000μ. Κανόε Καγιάκ Σπριντ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP Μεσαίων Αποστάσεων 6000μ., στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics και στους 19ους Κορίσσιους Διεθνείς Διασυλλογικούς Αγώνες Κανόε Καγιάκ, που θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Νοεμβρίου στη λίμνη Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου.

Στους παραπάνω αγώνες, μεταξύ άλλων, θα παραβρεθούν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κανό, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ και ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas.

«Χρυσός» χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΑΝΕΚ LINES.

Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στη λίμνη Κουρνά.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

• Σάββατο (3/11) 11:30 – 17:00

• Κυριακή (4/11) 09:00 – 13:00

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (4/11) στις 14:00 στο κέντρο «Κονταρός» στις Βρύσες.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook