Οι υποψίες ότι τα παράνομα κέρδη από τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια πήγαιναν σε τράπεζες στην Κύπρο φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται. Μετά από πολύμηνες έρευνες η κυπριακή αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει εντοπίσει στοιχεία σχετικά με λογαριασμούς σε κυπριακές τράπεζες που σχετίζονται με την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας κ. Μιχ. Κατσουνωτός όχι μόνο το επιβεβαίωσε, αλλά έδωσε και λεπτομέρειες λέγοντας ότι «τα στοιχεία αυτά αποκαλύφθηκαν μετά από έρευνες που διεξήχθησαν μετά από διατάγματα που εξασφάλισε η Αστυνομία για τραπεζικούς λογαριασμούς 92 ατόμων».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχουν ήδη ενημερωθεί οι ελληνικές Αρχές, αφού κλιμάκιο ανακριτών μετέβη στην Αθήνα και ενημέρωσε τους αρμόδιους. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνουν για το ίδιο ζήτημα ανακρίσεις και στην Κύπρο.

Η κυπριακή Αστυνομία, είπε, βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με τη Νομική Υπηρεσία και τη Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης και χειρίζεται το σοβαρό αυτό θέμα με πολύ διακριτικό τρόπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook