Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο.

Επιπλέον, συνελήφθη 20χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου καθώς επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία.

Συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου 23χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 20χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος συνοδεύοντας την 20χρονη και ανήλικο αλλοδαπό παρουσιάζοντας τους ως οικογένεια του, προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο τους από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία. Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο η 20χρονη επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Σουηδίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook