Έγκριση ποσού 500.000 €, για την υλοποίηση του έργου “Συντήρηση Επαρχιακής Οδού 14 στο τμήμα Νέμπρος – Πύργος Βουκολιών” από το Υπουργείο Υποδομών, στην τκ Βουκολιών , στον Δήμο Πλατανιά.

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι με απόφαση του Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδε , εγκρίθηκε πίστωση ποσού 500.00,00€, για την ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα  και συνοδών έργων , στην Επαρχιακή  οδό Ταυρωνιτής – Παλαιόχωρα και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Νέμπρος – Πύργος Βουκολιών” , του οικισμού των Βουκολιών στο Δήμο Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, μεταξύ άλλων είπε “… ότι με τη χρηματοδότηση αυτή , υλοποιείται  ένα σημαντικό έργο που είναι αναγκαίο για την περιοχή , καθώς ήταν  και πάγιο αίτημα των κατοίκων της ενώ συγχρόνως εξυπηρετούνται και άλλες περιοχές στο νότιο τμήμα του Νομού….”” 

Ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί το Υπουργείο Υποδομών και το Γ.Γ. κ. Δέδε  , καθώς και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη που με  παρέμβαση του, στα πλαίσια του συντονισμού για την υλοποίηση των έργων στο Νομό Χανίων, εγκρίθηκε η παραπάνω χρηματοδότηση, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook