“Έναν γερασμένο παιδικό σταθμό τον κάναμε παιδικό σταθμό-πρότυπο”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας στο περιθώριο των εγκαινίων του Γ’ παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στα Λενταριανά.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (30/10) το πρωί στις σύγχρονες, πλέον εγκαταστάσεις του Γ’ παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στα Λενταριανά (οδός Ρ. Κούνδουρου-Παπαναστασίου). Τελέστηκε αγιασμός, από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ. Δαμασκηνό Λιονάκη.

Να σημειωθεί πως το οικόπεδο είναι δωρεά της ενορίας Αγ. Χαραλάμπους Λενταριανών.

Στα εγκαίνια του νέου, σύγχρονου Γ’ Παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων έδωσαν το “παρών” ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, ο Πρόεδρος του ΔΣ ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Μανούσος Φοβάκης, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Γιάννης Σταγάκης, το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και οι μικροί μαθητές που απολαμβάνουν τις σύγχρονες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του.

Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας τόνισε:

“Είναι μεγάλη ικανοποίηση όταν οι κοπιώδεις προσπάθειες φέρνουν τέτοια αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να εστιάζουμε στους τομείς της παιδείας και να φροντίζουμε για τα παιδιά μας που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα αγαθά. Αυτός ο ανακαινισμένος παιδικός σταθμός πληροί τις προϋποθέσεις και εμείς πρέπει να φροντίσουμε ώστε να παραμείνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εξάλλου πρόκειται για έναν παιδικό σταθμό 40 και πλέον ετών που παίρνει πλέον μια σύγχρονη μορφή. Θά ‘θελα να ευχαριστήσω τον εξαιρετικό συνεργάτη, τον πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.ΠΠ. κ. Μανούσο Φοβάκη που συνέβαλλε και αυτός από τη μεριά του ώστε να έχουμε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, όπως και οι συνεργάτες του”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Μανούσος Φοβάκης επεσήμανε:

“Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στα παιδιά μας. Είμαι χαρούμενος που ως πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ εγκαινιάζουμε αυτό το χώρο και αυτόν τον παιδικό σταθμό. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χανίων που οι ενέργειες του έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και συντόνισε όλους εμάς, ώστε να δημιουργηθεί ένας παιδικός σταθμός πρότυπο. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνουν παρεμβάσεις και σε άλλους παιδικούς σταθμούς”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook