Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα της επίθεσης – Ο ίδιος φέρεται ως εκτελεστής «συμβολαίων θανάτου»

Σοκ έχει προκαλέσει η μαφιόζικη επίθεση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στις 9.30μμ , στο λιμάνι του Πειραιά όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άντρα, στην ακτή Κονδύλη 4. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, όταν τον πλησίασε ένα λευκό βαν με δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός τον «γάζωσε» με καλάσνικοφ πετυχαίνοντάς τον τρεις φορές: μία στην κοιλιακή χώρα, μία στον σβέρκο και άλλη μία στο γόνατο. 

Περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της επίθεσης, βρέθηκε καμένο το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκε το  καλάσνικοφ, που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Όπως δημοσίευσε από χθες το Flashnews.gr και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η επίθεση σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και το πλέον πιθανό είναι οι δύο που επέβαιναν στο βαν να εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου» καθώς το θύμα τους φέρεται ως ύποπτος για συμμετοχή στη δολοφονία του 45χρονου “νονού της νύχτας” Γιώργου Καραγιάννη, του επονομαζόμενου «καράφλα» στο Π. Φάληρο τον περασμένο Ιούνιο.

Το όνομά του είχε αναφερθεί και  σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου με «εντολέα» μεγάλο όνομα της νύχτας  που βρίσκεται φυλακή και υποψήφιο θύμα, Δικαστικό που ασχολείτο με την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου.

Ο ίδιος, το 2015 ενώ ήταν υπόδικος σε φυλακές, είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλους 37 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εκβιαστών. Για την ίδια υπόθεση είχε κατηγορηθεί και γνωστός πρώην πολιτικός, ο οποίος είχε φυλακιστεί για άλλο λόγο και πρόσφατα αποφυλακίστηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook