Ξεκαθάρισε τη θέση της για πιθανό χρίσμα αλλά και για τις πολυσυζητημένες συνεργασίες

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τον δήμο Χανίων προχώρησε σήμερα η δημοτική σύμβουλος Νάνσυ Αγγελάκη.

Η κα Αγγελάκη σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα υποστήριξε πως το ψηφοδέλτιο που καταρτίζει θα χαρακτηρίζεται από σύνθεση προσώπων διαφορετικών πολιτικών και ιδεολογικών καταβολών.

Μάλιστα σε ερώτηση για το αν θα επεδίωκε στήριξη από το ΚΙΝΑΛ με δεδομένο το γεγονός ότι προέρχεται από τη δημοτική παράταξη Σκουλάκη και ότι την ίδια στιγμή έχει ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του κ. Δαμιανάκη, η ίδια ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι θα κατέβει ως ανεξάρτητη κομματικά υποψήφια.

Επιβεβαίωσε δε τις πληροφορίες που ήθελαν το τελευταίο χρονικό διάστημα να γίνονται επαφές για κοινή κάθοδο και συνεργασίες με άλλα πρόσωπα που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι για τον δήμο, οι οποίες δεν ευοδώθηκαν όχι για λόγους διαφωνίας στο ποιος θα ηγηθεί του σχήματος αλλά περισσότερο για λόγους προγράμματος και σχεδιασμού όπως είπε.

Η ίδια ωστόσο έκανε λόγο για ανάγκη συνεργασιών από ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα.

Στην αρχική της τοποθέτηση η Νάνσυ Αγγελάκη ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Mε γνώμονα την προσφορά στον τόπο που μεγάλωσα και εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικός ανακοινώνω σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Χανίων. Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευγνώμων, στη μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική πορεία μου, για όσα μου έχουν προσφέρει οι άνθρωποι γύρω μου. Αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό, αξίες που προσπαθώ σε κάθε περίπτωση να ανταποδώσω. Οι τέσσερις δημοτικές μου θητείες, από τον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου, μέχρι και σήμερα, σηματοδοτούν το συνεχές ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ταυτόχρονα σηματοδοτούν και το όραμά μου, να αναλάβουμε με την κοινωνία μας, μια σημαντική ευθύνη: Να οδηγήσουμε μαζί τον Δήμο Χανίων πιο ψηλά, εκεί που του αξίζει. Να αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων, τις καθημερινότητας και μη. Να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση των υποδομών και έργων που θα δώσουν ανάπτυξη και προοπτική. Έργα που έχει ανάγκη η κάθε περιοχή και θα αναδείξουν κάθε τι που κάνει τον Δήμο μας ιδιαίτερο. Να συνεχίσουμε τις δράσεις με έμφαση στην κοινωνική πολιτική.

Ο Δήμος Χανίων, μπορεί να έχει ένα θαυμάσιο μέλλον, μόνο αν το χτίσουμε συνεργατικά, στο πλαίσιο και της φιλοσοφίας του «Κλεισθένη». Τα προβλήματα είναι πολλά, από τα μικρά καθημερινά, έως τα μεγάλα. Καθαριότητα, κυκλοφοριακό, τουρισμός, πράσινο, αδέσποτα, και πολλά άλλα, που ζητούν λύσεις. Τις απόψεις και προτάσεις μου τις έχω κατά καιρούς διατυπώσει στα Δημοτικά Συμβούλια, αφουγκραζόμενη την τοπική κοινωνία. Με τον διάλογο, τη συνεργασία και την γυναικεία ματιά, που πάντα κάνει τη διαφορά, μπορούν να σχεδιαστούν λύσεις προς όφελος του Δήμου μας.

Οι ανθρώποι που με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, προέρχονται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους. Στόχος μου είναι ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους ικανούς, ανιδιοτελείς, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας. Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, έξω από κομματικές ταυτότητες, να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια. Για έναν Δήμο που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο. Αυτόν που ζει, εργάζεται και μεγαλώνει τα παιδιά του σε κάθε γωνιά του. Με μια δημοτική αρχή ανοιχτή σε όλους, μία δημοτική αρχή, που πάνω από όλα, θα βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών. Και αυτό, είναι υπόθεση όλων μας. Ολοι, να «παλέψουμε» μαζί, πάντα για ένα καλύτερο «αύριο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook