Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μετά το πρόσφατο “διαζύγιό” του με τον Ηρόδοτο βρήκε νέο προπονητικό “σταθμό” στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο πολύπειρος προπονητής από το Ηράκλειο αντικαθιστά τον πρώην προπονητή του ΑΟΧ Σάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος απολύθηκε μετά το βαρύ 7-0 από τον Βόλο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Άρτας έχει ως εξής:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία της ομάδας μας.

Ο 46χρονος τεχνικός ξεκίνησε (μετά το 2000) την προπονητική του καριέρα ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ηρακλείου. Το διάστημα 2004-2006 κάθισε στον πάγκο του Πλατανιά Χανίων και ακολούθησαν οι: ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΑΟ Κρουσσώνα, ΠΑΕ Χερσόνησος, Ερμής Ζωνιανών, Πανθηραϊκός και Ηρόδοτος (πέρυσι), στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ενδιάμεσα, ήταν βοηθός προπονητή σε Παναιτωλικό (2011-2012), SKODA Ξάνθη (2012-2013) και Λεβαδειακό (2013-2014). Μανώλη καλωσόρισες στην οικογένειά μας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook