Δεν ανέδειξαν νικητές οι αγώνες μεταξύ Χανίων και Ηρακλείου για την πρεμιέρα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Στα παιχνίδια που έγιναν στις Μουρνιές, όσον αφορά τις ομάδες Κ14 (Παίδες) το σκορ ήταν 2-2, ενώ στις ομάδες Κ16 (Νέους) δεν άνοιξε το σκορ κάποια ομάδα (0-0).

Κ14

Το Ηράκλειο προηγήθηκε στο 13′ με τον Κοντάκη, αλλά άμεσα απάντησαν τα Χανιά με τον Σκοπελίτη στο 20′. Στο 35′ ο Ζαχαριουδάκης πέτυχε το 1-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Λαδά στο 67′. Μάλιστα “φλέρταραν” και με την ανατροπή αφού στο φινάλε το δοκάρι στέρησε από τον Πολιτάκη το γκολ. 

ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Μουριζάκης): Χατζηδάκης, Ζυμβραγουδάκης, Πλανάκης, Σκοπελίτης (50’ Καραμανώλης), Πενταράκης, Καλαμαρίδης, Σταματάκης (36’ Θανασιός), Λυμπεράκης (50’ Κοτζαμιχάλης), Λαδάς, Μπραουδάκης, Γεωργακάκης (36’ Πολιτάκης).

ΕΠΣ Ηρακλείου (Αντώνης Φραγκάκης): Τσαλαπατάνης, Κρασανάκης, Σαντοριναίος, Σκραφνάκης, Κώτης, Καρανδινός, Καλαϊτζάκης (44’ Κουτσουπιάς), Ζαχαριουδάκης, Ντίσα (58’ Πακιουφάκης), Κοντάκης, Κακουλάκης (69’ Διβάνης).

Κ16

“Κλειστό” παιχνίδι έγινε στα Κ16 με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Γωνιωτάκης και Αναστασιάδης είχαν διπλή ευκαιρία για το Ηράκλειο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ματαλλιωτάκης αρνήθηκε γκολ των Χανίων απομακρύνοντας στη γραμμή.

ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Ριτζάκης): Ζαχαράκης, Ανδρουλάκης, Νικολιουδάκης, Πατελάκης, Ταγιάρι, Μυφτάρι, Αθανασάκης, Σελάμης, Γιακουμάκης (60’ Τριφύλλης), Μπερικάκης, Κουτσοκολάκης (46’ Γκολόσι)

ΕΠΣ Ηρακλείου (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Καρδουλάκης (51’ Κόκας), Ματαλλιωτάκης, Γωνιωτάκης, Βασιλάκης, Λιανέρης (56’ Τσαμαντιώτης), Θεοδωράκης, Αναστασιάδης (62’ Χαλκιαδάκης), Ζηδιανάκης (62’ Τσακόνι), Ανδρουλάκης (56’ Σταυρουλάκης).

Μετά το τέλος των αγώνων η ΕΠΣ Χανίων παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook