Ο Σύλλογος Πολύτεκνων Οικογενειών Νομού Ρεθύμνης, αναγνωρισμένο από την Α.Σ.Π.Ε πολυτεκνικό σωματείο, συνεχίζει την ενεργό δράση του για την υποστήριξη  των πολυτέκνων, την προαγωγή της αξίας της οικογένειας και την ενίσχυση των μελών του.

Ενημερώνει τα μέλη του, αλλά και τους Ρεθεμνιώτες ότι την Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου, την καθιερωμένη ετήσια γιορτή της Πολύτεκνης Οικογένειας, προς τιμήν των Αγίων Τερεντίου και Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους, προστατών της Πολύτεκνης Οικογένειας. Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να παραστούν στον  εκκλησιασμό.

Επίσης, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου καλούνται να τιμήσουν με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση με θέμα «Ο θεσμός της οικογένειας και η σημασία του – Αντιμετώπιση δημογραφικού προβλήματος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2018, στις 18.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, υπό την παρουσία αρχών και φορέων του τόπου μας.

Με απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο θα βραβευθούν οι νέες πολύτεκνες οικογένειες – μέλη του Συλλόγου, που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα εντός του έτους 2018.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook