Οι δεσμοί που ενώνουν την Κρήτη με τη Μάνη είναι γνωστοί και στενοί. Αυτό φροντίζουν να το επικυρώνουν κάθε χρόνο και οι δυο πλευρές με τιμητικές εκδηλώσεις και συναντήσεις.

Στο πλαίσιο τη εκδήλωσης μνήμης που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Ασή Γωνιά για τους πεσόντες Μανιάτες που συμμετείχαν στην επανάσταση του 1866 στην Κρήτη, αντιπροσωπεία του δήμου Ανατολικής Μάνης επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αντιπροσωπεία πηγαίνει στο δημοτικό γηροκομείο Χανίων για να συναντήσει τους τροφίμους, να επικοινωνήσει μαζί τους, να τους προσφέρει χαρά και μια αγκαλιά.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η χορευτική ομάδα των ΚΑΠΗ του ΔΟΚΟΙΠΠ η οποία με τον χορό τους χάρισαν κέφι στους ηλικιωμένους που σηκώθηκαν και οι ίδιοι να χορέψουν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων αντάλλαξε δώρα με την κα Ανδρεάκου και την κα Δρακουλάκου, ενώ η αντιπροσωπεία από τον δήμο Ανατολικής Μάνης δεν παρέλειψε να προσφέρει αναμνηστικό δώρο και σε μια τρόφιμο του γηροκομείου που κατάγεταια από τη Μάνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook