Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μοίρασε μετά το σπουδαίο “διπλό” στην Άρτα απέναντι στον Καραϊσκάκη ο Γιάννης Τάτσης, που έχει ξεκινήσει ιδανικά τη θητεία του ως πρώτος προπονητής στη Football League.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο τεχνικός ηγέτης των “ερυθρόλευκων” η ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια, κάτι που “βγαίνει” με τον πιο ιδανικό τρόπο στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του Πλατανιά. Βλέπετε όλοι ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και αυτό βγαίνει με τον πιο ιδανικό τρόπο στο γήπεδο.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς δεν απειληθήκαμε ούτε μια φορά από τον αντίπαλό μας, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Τόσο μετά το 1-0, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε πει πριν από τον αγώνα ότι μπροστά μας είχαμε μια δύσκολη αποστολή για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί θα έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούμε ούτε από τη δική μας νίκη την πρώτη αγωνιστική, ούτε από τη βαριά ήττα του Καραϊσκάκη. Και δεύτερον, γιατί ερχόμασταν να αντιμετωπίσουμε κάτι το άγνωστο για μας, έπειτα από την αλλαγή προπονητή.

Θέλω να πω ξανά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και από αύριο να κοιτάξουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στα Περιβόλια με την Δόξα Δράμας».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook