Εναλλακτικό μείγμα επικάλυψης για ογκρατέν

Όταν ο χρόνος πιέζει και δεν προλαβαίνετε να φτιάξετε μπεσαμέλ για τα ογκρατέν που ετοιμάζετε (λαχανικών ή ζυμαρικών), δοκιμάστε κάτι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο. 

Χτυπήστε σε βαθύ μπολ κρέμα γάλακτος, κρόκους αυγών, αλατοπίπερο και μπόλικο τριμμένο ρεγκάτο και περιχύστε μ’ αυτό το μείγμα τα φαγητά σας.

Θα γίνουν εξίσου νόστιμα και με λαχταριστή, τραγανή κρούστα. Το μείγμα αυτό κάνει και για αλμυρές τάρτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook