Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν συμμορφωθούν με αυτό

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ωστόσο στα Χανιά αυτό δεν θα ισχύσει καθώς η ενδιάμεση εκπτωτική περιοδος είχε οριστεί, από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων το χρονικό διάστημα από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Αυτό συνεπάγεται ότι τα καταστήματα δεν δικαιούνται να ανοίξουν σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου, ενώ από την πλευρά των καταστηματαρχών απαιτείται μεγάλη προσοχή γιατί τα πρόστιμα είναι μεγάλα σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με αυτό.

Παρόλα αυτά, για την περίοδο αυτή, όπως είχε ενημερώσει και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, θα υπάρχουν είτε δεκαήμερο προσφορών σε όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν είτε όπως πάντα καλύτερες τιμές στα ταμεία των τοπικών καταστημάτων.

Για τα καταστήματα στις υπόλοιπες περιοχές που θα είναι ανοικτά, το ωράριο των σούπερ μάρκετ που πρόκειται να λειτουργήσουν είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαστήματα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τις 11 το πρωί και θα ολοκληρώσουν το ωράριο τους στις 8 το βράδυ.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook