Τον αέρα του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχει πάρει για τα καλά ο Εργοτέλης, που πέρασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τη νίκη από τα Περιβόλια (2-1).

Αυτή τη φορά έγινε με πιο δύσκολο τρόπο σε σχέση με πέρσι, έπειτα από ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό αλλά λιγοστές καλές φάσεις.

Στο 14′ από κόρνερ του Μπουρσέλη ο αρχηγός του Εργοτέλη Μπάτζιος σκόραρε με κεφαλιά και στο 24′ ο Μαλόνγκα έχασε απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Στο 53′ ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε το 0-2 στον Έφορντ, ενώ στο 77′ ο Μαζουλουξής έσωσε τον Εργοτέλη από το 1-1, διώχνοντας στη γραμμή το σουτ του Αρναρέλλη. Ένα λεπτό μετά, αφού δεν ήρθε η ισοφάριση έγινε το 0-2 σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους. Από μπαλιά του Μπουτσάκη η μπάλα έφτασε στον Γιακούμπου, ο α’ βοηθός Χρηστάκος σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ, αλλά στη συνέχεια την κατέβασε και ο Γιακούμπου με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 0-2 εν μέσω έντονων διαμαρτυριών. Σα να μην έφτανε αυτό στις διαμαρτυρίες αντίκρισε κίτρινη ο Καραγιάννης, που αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα στο 81′ για ένα φάουλ που έκανε.

Το μόνο που κατάφερε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν να μειώσει στο 90+4′ με σουτ του Αρναρέλλη, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να “σκάει” στο έδαφος, με τον ρέφερι Κατοίκο να δείχνει σέντρα.

Οι φάσεις του αγώνα
3′ Σουτ του Μπρους ψηλά άουτ.
4′ Σουτ του Μαλόνγκα από το ύψος της περιοχής η μπάλα πάνω από την εστία.
8′ Εξαιρετική μπαλιά του Σελινιωτάκη ο Αποστολόπουλος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή σουτάρει και ο Καλογεράκης μπλοκάρει την μπάλα.
14′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Μπουρσέλη ο Μπάτζιος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (0-1).
24′ Μεγάλη ευκαιρία για το 1-1. Από κάθετη πάσα του Σιμόν ο Μαλόνγκα βρίσκεται μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά στο σουτ που επιχειρεί η μπάλα καταλήγει άουτ.
34′ Σουτ του Τσέλιου μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.
41′ Σέντρα του Παπαχρήστου σουτ του Φαζού στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
48′ Φάουλ του Μπουρσέλη άουτ.
49′ Πάσα του Μπουρσέλη προς τα πίσω ο Αποστολόπουλος προσπαθεί να επωφεληθεί αλλά ο Καλογεράκης προλαβαίνει και απομακρύνει.
53′ Ο Ιατρούδης κέρδισε την κόντρα από τον Φαζό και πασάρει στον Έφορντ που μετά από αρκετές προσποιήσεις σουτάρει για να αποκρούσει ο Παπαδόπουλος.
55′ Σουτ του Γκίνη ο Καλογεράκης μπλόκαρε.
59′ Πάσα του Καραγιάννη στον Αποστολόπουλο, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Καλογεράκης.
65′ Σουτ του Τσέλιου μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
77′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Μαζουλουξή να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Αρναρέλλη.
78′ ΓΚΟΛ: Ο Γιακούμπου στην πλάτη της άμυνας, ο βοηθός Χρηστάκος σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ και την κατεβάζει στη συνέχεια με τον παίκτη του Εργοτέλη να σκοράρει με σουτ από πλάγια θέση.
83′ Σουτ του Τσέλιου άουτ.
90+2′ Σουτ του Σταθόπουλου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.
90+4′ ΓΚΟΛ: Σουτ του Αρναρέλλη στο δοκάρι και στη συνέχεια περναει τη γραμμή (1-2).

Διαιτητής: Κατοίκος (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Χρηστάκος (ΕΠΣ Πειραιά) – Παγούρας (ΕΠΣ Βοιωτίας)
4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Καραγιάννης (79′ και 81′), Καλογεράκης (87′)
Κόκκινη κάρτα: Καραγιάννης (81′)

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (76′ Τεγούσης), Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (56′ Καραγιάννης), Σάλιακας, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (67′ Αρναρέλλης).

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουρσέλης (64′ Λαμπάκης), Ιατρούδης (72′ Σταθόπουλος), Έφορντ, Καπνίδης (59′ Ροβίθης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook