Στην μνήμη της Ευαγγελίας Λέλεκα που έφυγε από την ζωή τον Φλεβάρη του 2016, οι απόφοιτοι του ιστορικού σχολείου του Ηρακλείου θα συναντηθούν ξανά.

Η συνάντηση των απόφοιτων του 2001 θα συναντηθούν ξανά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια και η συνάντηση η συνάντηση έχει οριστεί για την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 19:00 στο σχολείο όπου γράφτηκε η ιστορία των μαθητικών τους χρόνων.

Κατά τη συγκέντρωση τους στο σχολείο θα πραγματοποιηθεί προβολή σχετικής παρουσίασης, που έχει ετοιμαστεί για το σκοπό αυτό, και περιήγηση τους στις σχολικές αυλές. Ενώ, θα ακολουθήσει γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Το reunion των 108 αποφοίτων του έτους 2001 από το Καπετανάκειο, είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Λέλεκας Ευαγγελίας που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

"Μπορεί η επίλυση του κτιριακού ζητήματος του ιστορικού σχολείου να έχει διαρκέσει παραπάνω από το αναμενόμενο και όλα αυτά τα χρόνια να περιμένουμε όλοι με αγωνία την ολοκλήρωση του έργου της αποκατάστασης, ωστόσο τίποτα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην επανένωση των παλιών συμμαθητών" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.